Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ένας εξαφανισμένος λέει την άποψή του

Μετά από τόσες κοπέλες που παραπονούνται για εξαφανισμένους άντρες, είναι νομίζω καιρός να μιλήσει κι ένας άντρας. Είμαι 30 ετών και έχω κάνει αρκετές σχέσεις στη ζωή μου, από τις οποίες οι δυο ήταν πιο σοβαρές και μακροχρόνιες. Πιστεύω πως οι γυναίκες κατά κανόνα επιδιώκουν τη σταθερότητα, τη σιγουριά και τη συναισθηματική και πολλές φορές την κοινωνική κάλυψη. Θέλουν να τους πεις: τώρα τα φτιάξαμε και είμαστε ζευγάρι. Πώς να το πεις όμως αυτό με το καλημέρα σας; Να γνωριστούμε, λέει, καλύτερα πρώτα πριν προχωρήσουμε στο σεξ. Εγώ λέω πως αν τα άτομα δεν ταιριάζουν στο σεξ καλύτερα να μην προχωρήσουν. Ύστερα, πώς να μιλήσεις για σχέση αν δεν έχεις ζήσει την άλλη από όλες τις πλευρές; Κι αν δεν θέλεις σχέση, δεν πρέπει να προσεγγίζεις κοπέλες;;;
Αν γίνει σεξ η κοπέλα θεωρεί πως δημιουργήθηκε και σχέση κι αν αυτό δεν ισχύει και για σένα… αλίμονό σου. Δεν σε αφήνει σε ησυχία με τηλεφωνήματα, παράπονα κτλ. Οπότε κι εσύ… εξαφανίζεσαι για να γλιτώσεις, γιατί αλλιώς αρχίζουν ατέλειωτες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.
Λ.

Είναι πολύ καλό που  ακούστηκε και ο αντίλογος από την πλευρά των εξαφανισμένων! Ό,τι θα γράψω παρακάτω έχει στατιστική σημασία. Αναφέρομαι σε άντρες που εξαφανίζονται και γυναίκες που θέλουν σχέση, αλλά τίποτα δεν αποκλείει όλους τους άλλους συνδυασμούς: και οι δυο να θέλουν κάτι εφήμερο, και οι δυο να θέλουν σχέση ή  ο άντρας να θέλει σχέση και να εξαφανιστεί η γυναίκα.
Πιστεύω λοιπόν πως κατά κανόνα οι γυναίκες επιδιώκουν τη σταθερότητα, τη σιγουριά, τη συναισθηματική και πολλές φορές την κοινωνική κάλυψη, όπως το λες. Μια γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να το θέλει αυτό ή όχι, όπως και ένας άντρας επίσης. Το θέμα είναι να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι που θέλουν τα ίδια πράγματα, όποια κι αν είναι αυτά.
Λες πως αν δεν ταιριάζεις στο σεξ με μια κοπέλα δεν προχωρείς. Μπορείς αυτό να το κρίνεις με μια ή δυο επαφές; Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται συναισθηματική προσέγγιση για να λειτουργήσουν στο σεξ, οπότε δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Στην πρώτη επαφή η κοπέλα μπορεί να είναι συγκρατημένη επειδή δεν αισθάνεται συναισθηματική ασφάλεια, οπότε και ο άντρας μπορεί να κρίνει πως δεν υπάρχει σεξουαλική συμφωνία, κατά συνέπεια δεν συνεχίζει μαζί της ώστε να δημιουργηθεί στενότερη επαφή που θα κάνει τη γυναίκα να αισθανθεί συναισθηματική ασφάλεια και να λειτουργήσει ελεύθερα σεξουαλικά κ.ο.κ.
Από την άλλη μεριά λες πως μπορεί ο άντρας να μη θέλει σχέση, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη περίοδο. Απόλυτα σεβαστό, αν ανοίγει εξαρχής τα χαρτιά του. Αυτό βέβαια δεν γίνεται με το «καλημέρα σας», ούτε με επίσημη ανακοίνωση. Έχω πολλές φορές συζητήσει με άντρες πελάτες μου που τους απασχολεί αυτό το θέμα: Πώς θα ξεκαθαρίσουν τη θέση τους στην κοπέλα, χωρίς να χαλάσουν την ερωτική ατμόσφαιρα που προηγείται της στενότερης επαφής.
Πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να έχει βρεθεί το ζευγάρι τουλάχιστον 1-2 φορές στη φάση του φλερτ, όπου θα μιλήσουν και για τους εαυτούς τους, τη φάση ζωής στην οποία βρίσκονται κτλ. Εκεί ο άντρας μπορεί να πει πως η κοπέλα του αρέσει, αλλά προς το παρόν δεν έχει διάθεση για σχέση, κανείς όμως δεν μπορεί να ξέρει την εξέλιξη. Αυτό είναι αλήθεια, γιατί τίποτα δεν αποκλείει κάποιος που δεν έχει διάθεση για σχέση να αλλάξει άποψη όταν συναντήσει κάποια που θα τον προσελκύσει πραγματικά. (Εκεί ακριβώς βασίζονται κάποιες γυναίκες, αλλά αυτή είναι μια πολύ μικρή πιθανότητα, έτσι κατά κανόνα «την πατάνε»).
Μπορεί επίσης ο άντρας να της πει πως θέλει να βρίσκονται χαλαρά κι όπου βγει. Οπότε έγκειται στην κοπέλα να αποφασίσει αν θα προχωρήσει με τις συνθήκες αυτές και δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραπονείται μετά.
Αν πάλι γίνει μια αυθόρμητη αμοιβαία σεξουαλική προσέγγιση στην πρώτη-δεύτερη συνάντηση, χωρίς να προηγηθεί σχετική συζήτηση, κανένας δεν μπορεί να παραπονεθεί, όποια κι αν είναι η εξέλιξη της σχέσης. Για το μόνο που μπορεί να διαμαρτυρηθεί κάποιος είναι η έλλειψη ευγένειας.
Αν για οποιοδήποτε λόγο ο άντρας δεν θέλει να συνεχίσει μετά από κάποιο διάστημα σεξουαλικών επαφών ή έστω και μετά από μια μόνο σεξουαλική επαφή, δεν πρέπει να εξαφανιστεί. Ούτε βέβαια να προφασιστεί δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά να τελειώσει την ιστορία οριστικά, ήρεμα και δείχνοντας σεβασμό προς τη γυναίκα με την οποία κάποιο έστω και για μικρό διάστημα πέρασε όμορφα.  
Πριν από λίγες μέρες μας έγραψε μια κοπέλα πως ο φίλος της εξαφανίστηκε μετά από ένα μήνα στενής σχέσης που είχε εξαρχής χαρακτηριστεί και από τους δυο free (άσχετα αν η κοπέλα είχε στο μεταξύ επενδύσει-λάθος της). Η σωστή στάση θα ήταν να τη συναντήσει και να της δηλώσει πως πέρασαν όμορφα, αλλά αυτός τώρα θέλει να το τελειώσουν. Την εκτιμά, τη βρίσκει ελκυστική, αλλά δεν θέλει να συνεχίσουν, για τους δικούς του λόγους που δεν είναι υποχρεωμένος να αναλύσει. Και να την ευχαριστήσει κιόλας για τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν. Αν η κοπέλα, παρά το αρχικό «συμβόλαιο», παραπονεθεί της θυμίζει ευγενικά το συμβόλαιο αυτό και αποχωρεί, χωρίς να δεχτεί διαπραγματεύσεις.
Αρκετές κοπέλες έχουν γράψει πως μετά από μια και μόνη ενθουσιώδη σεξουαλική ή μη επαφή, ο άντρας εξαφανίστηκε. Αντί να εξαφανιστεί, καλό θα ήταν να σηκώσει εκείνο το ρημάδι το τηλέφωνο και να της πει ευγενικά πως όχι, δεν θέλει να ξαναβρεθούν. Αυτό δεν έχει να κάνει μ' εκείνη, που είναι μια χαρά όμορφη και ενδιαφέρουσα κοπέλα, αλλά με τον ίδιο του τον εαυτό και τη φάση στην οποία βρίσκεται. Αν θελήσει θα της τηλεφωνήσει αυτός κι εκείνη αν ακόμη θέλει μπορεί να ανταποκριθεί. Ή αυτό μπορεί να λεχθεί σε μια σύντομη συνάντηση για καφέ. Εδώ η κοπέλα δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί. Οι επαφές της μιας βραδιάς κατά κανόνα δεν έχουν συνέχεια, κι όταν μπήκε στη διαδικασία αυτή έπρεπε να το περιμένει.
Προτείνω οι άντρες να είναι εξαρχής ξεκάθαροι σ’ αυτό που θέλουν και να φροντίζουν να βρίσκουν γυναίκες που θέλουν το ίδιο. Επιπλέον, να είναι ευγενικοί προς τις γυναίκες με τις οποίες πέρασαν έστω και μια βραδιά.
Κατερίνα

14 σχόλια:

  1. Καλημέρα σε όλους.
    Λοιπόν οι διαφορές μεταξύ των ανδρών και γυναικών αν και γνωστές δεν συζητούνται σωστά ματαξύ γονιών και παιδιών από τον καιρό που είναι μικρά.
    Βλέπεις τα μικρά κοριτσάκια με τις Barbies τα σπιτάκια τις κουζινίτσες ..το να παίζουν ότι παντρεύονται...ενώ τα αγοράκια με τα αυτοκινητάκια τους το ποδοσφαιρο κλπ κλπ.

    Πιστέυω ότι πριν από την εξαφάνιση είναι και το θέμα το πως μπαίνουμε σε μια σχέση.
    Οι άντρες θέλουν να περάσουν καλά να τους καταλάβουν αλλά δεν έχουν την δέσμευση στο πίσω μέρος του μυαλού τους.
    Οι κοπέλλες από την αρχή..(ας θυμηθούμε τα σχόλια που κάνουμε οι φίλες μεταξύ μας μόλις γνωρίσουμε κάποιον)ειναι ωραίος κλπ κλπ..και μετά λες να γίνει κάτι?? με θέλει? ενδιαφέρεται???

    Αν απο την αρχή αποδεκτούμε την διαφορετικότητα και το συζητήσουμε με ειλικρίνια δεν θα υπάρχει πρόβλημα πιστεύω.
    Έντάξυ σήμερα κια πολλές κοπέλλες δεν θέλουν πολλές δευσμέυσεις..
    αλλά και παλι η καθε μια από μας ονειρέυτηκε και το νυφικό της από μικρή και τη μέρα του γάμου της κλπ κλπ.πες μου ένα άντρα που ονειρευόταν την διαδικασία του γάμου..

    Επίσης υπάρχει και η διαφορά ηλικίας. Στα 25 μια γυναίκα είναι ώριμη να αναλάβει μια οικογένεια ο άντρας όχι.Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα του..(εντάξυ υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά μιλώ γενικά.)

    Οσο για το θέμα του σεξ...σήμερα υπάρχει τόση υπερπροσφορα και για τα 2 φύλα που δεν χρειάζεται δεσμευση για να γίνει.

    Αρα αν καποιος η καποια ενδιαφέρεται μόνο για μερικές όμορφες βραδυές ας το πει από την αρχή.Θα βρει και οπαδούς και θα θεωρηθεί και cool.

    μην πάτε σε μεγάλες ηλικίες.
    Είμουνα σε πάρτυ παιδιών 12 χρονών.
    Τα κορίτσια βαμμένα στολισμένα και να βλέπουν τα αγορια με υφάκι...και αυτά τα κακόμοιρα..μωρά..γεμίζανε το στόμα τους νερό και το φτύνανε ο ένας στον άλλο...

    αντε μετά να περιμένεις συνεννόηση..

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ως επί το πλείστον.. Διαφωνώ στο θέμα της ηλικίας γάμου στα 25, στη σημερινή εποχή. Η άποψή μου είναι μετά τα 30 η γυναίκα και μετά τα 35 ο άνδρας. (Αυτό πάντα εξαρτάται από την ωριμότητα, το χαρακτήρα και τα θέλω του κάθε ανθρώπου εννοείται...)

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ με τη diana. Μετά τα 30 για τη γυναίκα, μετά τα 35 για τον άντρα, ανάλογα εννοείται. Οι γάμοι σε νεανική ηλικία έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να σημαίνουν κακή επιλογή λόγω απειρίας. Επιπλέον αν το άτομο δεν έχει ζήσει αρκετές εμπειρίες προ του γάμου, είναι πιθανότερο να τις αναζητήσει ως παντρεμένος. Ακόμη, το ουσιαστικό μοίρασμα υποχρεώσεων και η απόκτηση παιδιών θέλουν ωριμότητα. Δεν φτάνει μόνο η αγάπη...

      Διαγραφή
    3. Ο γάμος δεν έχει να κάνει με τον έρωτα και μόνο όπως οι περισσότεροι νομίζουν. Αυτή η αντίληψη έχει συνήθως να κάνει με το νεαρόν της ηλικίας και τη βιασύνη. Όποιος έχει κάνει έστω και μία συμβίωση στη ζωή του, έχει πάρει μια γεύση περί τίνος πρόκειται. Και ακόμα και σε αυτό όχι απόλυτα, εφόσον δεν υπάρχουν παιδιά.. Η αγάπη σαφώς και είναι απαραίτητη στο γάμο. Προσοχή όχι ο έρωτας, η αγάπη. Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται. Αυτό που μένει είναι η αγάπη. Χωρίς ελευθερία όμως η αγάπή δε μπορεί να υφίσταται. Εκεί κι αν γίνονται τεράστια λάθη στις ανθρώπινες σχέσεις! (κατά τη γνώμη μου λόγω στερεοτύπων). Όσο πεζό κι αν ακούγεται, ο γάμος είναι ένα συμβόλαιο. Συμβόλαιο δέσμευσης, στήριξης, μοιράσματος κοινών υποχρεώσεων και ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Η οικογένεια είναι κι αυτή μια μικρογραφία της κοινωνίας. Αν το άτομο δεν έχει βάσεις από αυτή, δυσκολεύεται πολυ στη μετέπειτα ζωή του. Όλοι μας όπως έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις πληγές μας μέσα από τις πρώιμες σχέσεις με την οικογένεια.... Δε θα συνεχίσω για να μην πιάσω τη "μεταφυσική" πλευρά και βγώ από την ψυχολογική υπόσταση του blog.

      Διαγραφή
  2. 1) "Οπότε κι εσύ… εξαφανίζεσαι για να γλιτώσεις, γιατί αλλιώς αρχίζουν ατέλειωτες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις."

    αρα ...εξαφανιζεσαι γιατι δεν εχεις την διαθεση (ικανοτητα? αντρισμο ισως?) να αφιερωσεις μιση ωρα να σταθεις με θαρρος απεναντι στη γυναικα κ να της πεις αυτα που λες εδω.
    ολα τα αλλα που γραφεις ειναι περικοκλαδες για να περναει η ωρα.
    εμμεσως πλην σαφως παραδεχεσαι οτι αυτο που λειπει απο τους "εξαφανισμενους" ειναι θαρρος κ ειλικρινια.
    ευχαριστουμε για την πληροφορια, αλλα το ειχαμε αντιληφθει κ απο μονες μας.

    2) "Κι αν δεν θέλεις σχέση, δεν πρέπει να προσεγγίζεις κοπέλες;;;"

    υπαρχουν κοπελες αγαπητε μου για να προσεγγιζεις οταν δε θελεις σχεση. για σεξ χωρις υποχρεωσεις υπαρχουν οι επαγγελματιες του ειδους. γι'αυτο ακριβως υπαρχουν αυτες οι κοπελες!
    γιατι δεν πας εξ'αρχης εκει να ξεμπερδευουμε? αν το καλοσκεφτεις πιο λιγα χρηματα θα σου κοστισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και πολλές γυναίκες, όχι επαγγελματίες, που επίσης βρίσκονται σε φάση που δε θέλουν σχέση. Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να ξεκαθαρίζουμε από την αρχή τι ζητάμε

      Διαγραφή
  3. Ναι, συμφωνώ πως η εξαφάνιση είναι η εύκολη λύση και δείχνει άνθρωπο που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν σέβεται τον απέναντί του. Εκτός κι αν είχε ξεκαθαριστεί εξ αρχής πως ηιστορία ήταν για μια βραδιά και χωρίς υποχρεώσεις. Αλλά κι αυτό για να το ξεκαθαρίσεις χρειάζεται ευθύνη και σεβασμός.

    Ναι, υπάρχουν οι επαγγελματίες κοπέλες, αν κάποιος θέλει σεξ μιας βραδιάς. Υπάρχουν όμως και κοπέλες που δεν είναι επαγγελματίες και μπορεί να το θελουν αυτό. Αρκεί να συναντηθούν δυο άνθρωποι που θέλουν τα ίδια πράγματα, έντιμα και χωρίς να τα επενδύουν με την ανάλογη χρυσόσκονη.
    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα κι εγώ να πω την άποψή μου εδώ και την προσωπική μου εμπειρία.
    Θεωρώ γενικά πως εμείς οι γυναίκες αγχωνόμαστε με το θέμα σχέση-μονιμότητα-γάμος. Θέλουμε όλα να γίνουν γρήγορα και να είναι από την αρχή υπέροχα. Σ'αυτό φταίνε πολλοί παράγοντες - γονείς, περιβάλλον, φίλοι, οι ρομαντικές ταινίες (λολ)!

    Κάπως έτσι ήμουν κι εγώ.. μέχρι που κατάλαβα πως οι άντρες νιώθουν να παγιδεύονται από μια τέτοια στάση. Οι άντρες δεν μπορούν να κάνουν πολλαπλές σκέψεις (αυτό δεν είναι κακό ούτε το λέω ως αρνητικό). Στο μυαλό τους αρχικά έχουν μία σκέψη.. να περάσουν όμορφα. Βέβαια, θα έπρεπε όπως ανέφερε η Κατερίνα να είναι ξεκάθαροι από την αρχή.

    Όταν πριν ενάμισι χρόνο ξεκίνησε η τωρινή μου σχέση, από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ο καλός μου όταν βρεθήκαμε (μετά από κάποιες μέρες συζητήσεων στο facebook - ναι, έτσι βρεθήκαμε) ήταν ότι δεν σκεφτόταν κάτι μόνιμο. Ήθελε απλά να κάνει μια σχέση μαζί μου για όσο κρατήσει... χαλαρά. Μου άρεσε που ήταν ξεκάθαρος και συμφώνησα. Έτσι κι αλλιώς είχα προ καιρού αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να πιέσω κανέναν μια που δεν μου αρέσει να με πιέζουν. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας, έτσι. Για πολύ καιρό μου το έλεγε που και που και του έλεγα να μην ανησυχεί γιατί έτσι κι αλλιώς κι εγώ αυτό ήθελα. Όποτε ήθελε να τελειώσει η σχέση μας, απλά θα χωρίζαμε. Εξάλλου δεν είχα ακόμη νιώσει κάποια πιο βαθιά συναισθήματα γι'αυτόν πέρα από συμπάθεια, ερωτική έλξη και φιλία. Για μένα τα συναισθήματα άλλαξαν 3 μήνες περίπου μετά τη γνωριμία μας. Του συνέβη και κάτι δύσκολο τότε (έχασε δικό του άνθρωπο) και τον πόνεσα.. και μετά κατάλαβα πως τον αγαπούσα. Αυτός δεν ένιωθε ακόμη έτσι (τουλάχιστον δεν είχε πει τίποτα), αλλά δεν με ενοχλούσε το γεγονός. Αν πάσα στιγμή θα μπορούσαμε να χωρίσουμε. Στα τέλη της περασμένης άνοιξης άρχισε να εκδηλώνει τα συναισθήματά του κι άρχισε να μιλάει μόνος του για την πιθανότητα συμβίωσης... πετούσα στα ουράνια αλλά από μέσα μου!!
    Συζούμε από τον Αύγουστο και μέχρι στιγμής είμαστε πολύ καλά. Βέβαια έχουμε και οι δύο δηλώσει (και το εννοούμε) πως δεν σκεφτόμαστε τι θα γίνει παρακάτω. Ειλικρινά, δεν με νοιάζει. Περνάω υπέροχα ΤΩΡΑ κι αυτό μόνο έχει σημασία. Ότι κι αν φέρει το μέλλον, θα το επεξεργαστώ τότε.

    Κορίτσια, χαλαρώστε! :)
    Αγόρια, να είστε έντιμοι! :)

    V

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θαυμάσια αντιμετώπιση, όπως και εξέλιξη! χαίρομαι! :)))))

      Διαγραφή
    2. "Κορίτσια, χαλαρώστε! :)
      Αγόρια, να είστε έντιμοι! :)"

      Δε θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα!

      Διαγραφή
  5. Όλο το γράμμα μου δείχνει έναν ανώριμο άνθρωπο.Γιατί θεωρείται παράλογο κάποια να θέλει να γνωρίσει τον άλλον προτού έρθει σε σεξουαλική επαφή;Διαφορετικά αν η σχέση κρίνεται από το σέξ,όπως αναφέρεται στο γράμμα,τότε μπορεί να το επιζητήσει σε one night stand.Εκεί το κριτήριο του μπορεί να το πληρεί κάποια,χωρίς να χρειαστεί να βγεί ραντεβού ώστε να την γνωρίσει και να σπαταλήσει τον χρόνο του άσκοπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλώς ο φίλος του μηνύματος έχει διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου. Καλό είναι ο καθένας μας να συναλλάσσεται με άτομα περίπου της ίδιας ιδεολογίας, για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Αν επιθυμεί σεξ χωρίς δεσμεύσεις, ας το ξεκαθαρίζει ευγενικά εξ αρχής και σίγουρα υπάρχουν και κοπέλες που απλώς θέλουν το ίδιο.

      Διαγραφή
    2. Θεωρώ πολυ φυσιολογικό ένας "άνθρωπος" και όχι μόνο άντρας, να θέλει μια σχέση ερωτική στην οποία να υπάρχει χημεία και στο σέξ. Ειλικρινά απορώ και θεωρώ υποκριτικό που οι γυναίκες έχουν θέμα με αυτό! Πιστεύω πως θα πρέπει πια στον 21ο αιώνα να ξεπεράσουμε αυτά τα στερεότυπα από καταβολής που ορίζουν πως ο άντρας θέλει τη γυναίκα μόνο για το σέξ και να την παρατήσει και πως η γυναίκα θέλει να "τυλίξει' τον άντρα.. Έλεος.. Τέτοια λάθη οδηγούν στις παράλληλες και εξωσυζυγικές σχέσεις. Το σέξ δεν είναι κάτι απλό για να περναμε την ώρα μας. Είναι μεν μια βιολογική ανάγκη αλλά είναι και μια ανταλλαγή ενεργειών και συναισθημάτων όταν μιλάμε για σχέση πια... Δένει το ζευγάρι. Όσο και να επικοινωνούμε αν δεν τα βρίσκουμε σεξουαλικά πάντα κάτι θα λείπει.. Αν επικοινωνούμε μονο και υπάρχει ενδιαφέρον και αγάπη, αλλά δεν υπάρχει χημεία στο σεξ, γιατί δε μένουμε φίλοι??? Ποιος ο λόγος?

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν όλα τα είδη των ανθρώπων και καθένας χειρίζεται το θέμα της σχέσης ανάλογα με τις αποψεις του. Είναι φυσικό και απόλυτα θεμιτό κάποιοι άνθρωποι -άντρες ή γυναίκες- να θέλουν μόνο την απόλαυση του σεξ και τίποτα παραπάνω, ενώ άλλοι να το θέλουν στο πλαίσιο σχέσης. Είναιεπίσης και θέμα timing. Το ιδανικό είναι να δείξουν εξ αρχής της προθέσεις τους και να επιλέξουν σύντροφο που θέλει και αυτός το ίδιο.

      Διαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.