Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ο εξαφανισμένος… ξαναχτυπά

Ο τύπος εμφανίστηκε μετά τις διακοπές. Του έστειλα ένα  τυπικό μήνυμα για τα γενέθλιά του και μετά από 2 μέρες πήρε τηλέφωνο. Με ήθελε για μια επαγγελματική συνεργασία με αμοιβή. Επειδή έχω ανάγκη τα χρήματα δέχτηκα. Βρεθήκαμε στο σπίτι του και άναψε κεριά, κάτι που έκανε κάθε φορά που βρισκόμασταν. Έμεινα σπίτι του εκείνο το βράδυ, με απόλυτο έλεγχο το τι κάνω και για ποιο λόγο.
Δεν το μετάνιωσα, ήταν απλά ένα σεξ για μένα. Του το είπα σχεδόν. Με ρώτησε γιατί δεν τον ρωτώ για ποιο λόγο εξαφανίστηκε και εγώ απάντησα δεν με ενδιαφέρει. Και είναι αλήθεια. Του είπα ότι τον τοποθέτησα στο μυαλό μου εκεί που του αξίζει, υπονοώντας βέβαια ως γκόμενο. Και εκεί νεύριασε και αντέδρασε με το να με προσεγγίσει ερωτικά.....
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να του αντισταθώ στο σεξ, ξέρει πολύ καλά τι μου αρέσει, έχουμε σεξουαλική χημεία. Και παραδόθηκα... Γύρισα σπίτι την επόμενη το πρωί και δεν το σκέπτομαι καν αυτό που έγινε. Λόγω της επαγγελματικής συνεργασίας έχουμε καθημερινή επικοινωνία από μέρους του.
Αύριο έχουμε συνεργασία οι δυο μας σπίτι του. Ενώ του ζήτησα να είναι και οι άλλοι συνεργάτες, εκείνος ως δικαιολογία (έτσι νομίζω δηλαδή) μου είπε ότι δεν έχει προλάβει να προετοιμαστεί και θέλει να τον βοηθήσω για να μην γίνει ρόμπα στους άλλους που θα έχουμε συνεργασία το Σαββατοκύριακο.
Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό το θέμα του σεξ. Για μένα απλά έτυχε. Θέλω να πιστεύω ότι το ελέγχω και δεν θα γίνεται κάθε φορά, όχι γιατί μου κάνει κακό, γιατί πλέον δεν νιώθω τίποτα. Γύρισα σπίτι και σκεπτόμουν κάποιον που γνώρισα στις διακοπές.
Είναι λογικό να νιώθω έτσι; Ποτέ δεν ήμουν έτσι... Δεν είμαι αντικείμενο του σεξ και δεν θέλω να μπω σε τέτοιες καταστάσεις. Εγώ σύντροφο ψάχνω. Ελπίζω να μην μου κάνουν κακό τέτοιες εμπειρίες. Γιατί αν με ρωτήσεις πιστεύω ότι μέχρι 1η Οκτωβρίου που είναι η παρουσίαση της δουλειάς θα εκμεταλλεύεται το γεγονός της συνεργασίας.
Ήθελα απλά την άποψή σου. Είμαι καλά όμως. Το μονό που με απασχολεί είναι μήπως συνηθίσω σε τέτοιες καταστάσεις και χάσω το στόχο του συντρόφου.
Αν και γνωρίζω συνέχεια κόσμο, και ανθρώπους που νόμιζα απλούς φίλους διαπιστώνω πια ότι με βλέπουν με άλλο μάτι...
Μ.

Διαπιστώνω μεγάλη εξέλιξη στην ψυχολογική σου κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα μηνύματα και χαίρομαι γι’ αυτό. Τοποθέτησες τον… κατά συρροή εξαφανιζόμενο κύριο εκεί που του αρμόζει και δεν έχεις προσδοκίες που δεν μπορεί να σου καλύψει. Πολύ καλά ως εδώ.
Δεν καταλαβαίνω όμως προς τι ο τόσος προβληματισμός για το σεξ. Ο τύπος σου δείχνει πως του αρέσεις ερωτικά. Αυτός είναι σίγουρα ένας λόγος που σου πρότεινε τη συνεργασία. Ο άλλος λόγος είναι βέβαια πως σε θεωρεί καλή στη δουλειά σου! Είναι φανερή η επιθυμία του να έχετε ξανά κάποιες σεξουαλικές συνευρέσεις και γι’ αυτό οργανώνει έτσι το θέμα της δουλειάς. Εσύ επίσης τον θέλεις ερωτικά αλλά συγκρούεσαι με τα στερεότυπά σου. Γιατί πιέζεσαι αφού το θέλεις; Είστε δυο ενήλικοι, ελεύθεροι άνθρωποι που θέλετε απλώς ένα καλό σεξ. Κακό είναι αυτό; Αν το απολαμβάνεις γιατί όχι; Σκοπός σου είναι η εξεύρεση συντρόφου. Αν όμως μέχρι να γίνει αυτό απολαμβάνεις ένα σεξ χωρίς δεσμεύσεις, αυτό ούτε είναι υποτιμητικό ούτε σε υποβιβάζει σε απλό σεξουαλικό αντικείμενο. Γιατί χρησιμοποιείς τις λέξεις «έλεγχος», «παραδόθηκα» και «εκμετάλλευση»; Δεν το ήθελες κι εσύ ό,τι έγινε; Όσο είσαι εσύ σεξουαλικό αντικείμενο αλλά τόσο είναι κι αυτός κι όσο παραδίδεσαι ή γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης, το ίδιο ισχύει και γι’ αυτόν. Μη σκέφτεσαι όμως με τέτοιους όρους. Δεν είναι κακό να απολαμβάνεις το σεξ μόνο ως σεξ, όπως κάνει κι αυτός, αν όντως μπορείς να το απολαύσεις έτσι, χωρίς άλλες προσδοκίες και χωρίς να πληγώνεσαι μετά.
Όσο για το ότι πιθανώς θα χάσεις το στόχο σου για την αναζήτηση συντρόφου, δεν πρέπει να το φοβάσαι. Αν δεν δίνεις πολύ χρόνο και ενασχόληση στη σεξουαλική σχέση, μπορείς να κινείσαι άνετα έτσι ώστε να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να βγαίνεις μαζί τους. Αυτό είναι και το καλό της πραγματικά ελεύθερης σχέσης: αποκομίζεις αυτά που έχει να σου δώσει και ταυτόχρονα είσαι ελεύθερη για όλα τα υπόλοιπα. Βλέπω πάντως πως έχεις κοινωνικοποιηθεί και πως μάλλον η αυτοπεποίθησή σου έχει βελτιωθεί, γι’ αυτό και προσελκύεις κόσμο. Είσαι λοιπόν σε κατάλληλη φάση για να γνωρίσεις άτομα για αξιόλογες σχέσεις.
Όσο κι αν στην ελεύθερη σχέση περνάς καλά, μην ξεχνάς πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…
Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.