Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Κατευθείαν στο… ψητό!


Γνώρισα ένα παιδί μέσω fb το καλοκαίρι. Μιλούσαμε αραια και πού, με τι ασχολουμαστε, τι κανουμε στις ζωες μας κτλ. Εγω σπουδαζω και αυτος εχει γυρισει στην πολη του, (μια ώρα απόσταση από την πόλη που σπουδάζω), είναι φαντάρος και χρωσταει ενα μαθημα. Τον προηγουμενο μηνα αρχισαμε να μλαμε πιο συχνα και στη συνέχεια σχεδον καθε μερα μεχρι που μου πρότεινε να συναντηθουμε απο κοντα και δέχτηκα.

Ήρθε στην πόλη μου, βγηκαμε, περασαμε πολυ ομορφα και το βραδυ ειδαμε ταινια και κοιμηθηκαμε μαζι. Εκεινο το βραδυ φιληθηκαμε (Μηπως βιαστηκα;) αλλα δεν εγινε τιποτε αλλο. Την επομενη μερα εφυγε. Συνεχίσαμε να μιλάμε κανονικα, συζητησαμε για το ποτε θα ξαναβρεθουμε και ειπαμε οποτε βολεψει (καμια αναφορα ομως για το τι θα κανουμε και πώς θα προχωρησουμε κτλ, ουτε απο μερους μου). Μετα απο δυο μερες χτυπησε το ποδι του και εβαλε ναρθηκα τον οποιο θα φοραει ενα μηνα. Μου ειπε οτι την Καθαρα Δευτερα θα ειναι μονος του στο σπιτι στην πολη του, με κάλεσε και  δέχτηκα. Ακυρωσα ό,τι είχα κανονίσει με τους φιλους μου, ξεκινησα από το πρωι, εφτασα εκει, μου πληρωσε και το ταξι να παω σπιτι του, καθισαμε, και μετά από μια σύντομη συζήτηση γενικού περιεχομένου με πηγε αμεσως στο κρεβατι. Του ειπα οτι δεν θελω να προχωρησω, οτι δεν νιωθω ετοιμη κτλ αλλα αυτος ελεγε πως θέλει. Τελικα δεν ολοκληρωσαμε.  Το απογευμα πηγαμε για καφε με δυο φιλους του και μετα εφυγα με το λεωφορειο.

Απο εκεινη την μερα ξαφνικα κοπηκαν ολα, ενω πριν μιλουσαμε σχεδον ολη μερα, ειτε απο το κινητο με μηνυματα ειτε απο το fb. Τι μου προτεινετε να κανω; μηπως να του μιλουσα? δεν θελω να ριξω κι αλλο τα μουτρα μου γιατι ειναι και πολυ ομορφος και το εχει παρει ηδη πανω του. Ποια ειναι η γνωμη σας;

Ε.

Η περίπτωσή σου είναι μια κλασική περίπτωση νεανικής γνωριμίας, όπου το αγόρι θέλει να περάσει αμέσως στο σεξ, ενώ το κορίτσι θέλει πιο αργές και συναισθηματικές καταστάσεις. Δεν θα σχολιάσω τον τρόπο γνωριμίας, γιατί το  fb είναι σήμερα ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος αρχικής επαφής. Όταν όμως τα άτομα συναντηθούν κατά πρόσωπο, τότε πραγματικά αρχίζει η ιστορία.

Ήρθε στην πόλη σου να γνωριστείτε και, όπως ήταν φυσικό, έγινε φλερτάκι και φιληθήκατε. Ως εδώ όλα καλά. Με το να τον φιλοξενήσεις όμως το βράδυ στο σπίτι σου και να κοιμηθείτε μαζί, του έδωσες λάθος μήνυμα. Έστω κι αν δεν προχωρήσατε, εκείνος έλαβε το μήνυμα πως ήσουν έτοιμη να κάνεις σεξ μαζί του και αν δεν γινόταν εκείνη τη φορά θα γινόταν την επόμενη. Αν κι εσύ ήθελες μια ευκαιριακή συνεύρεση με πολύ αβέβαιη συνέχεια, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Δυο νέα παιδιά που θέλουν απλώς να διασκεδάσουν αποκτώντας σεξουαλικές εμπειρίες και προχωρούν σε σεξ από το πρώτο ή δεύτερο ραντεβού δεν είναι κάτι κακό, αν βέβαια τηρηθούν οι απαραίτητες προφυλάξεις. Και φυσικά κανένας από τους δυο δεν πρέπει να επενδύσει ούτε να παραπονεθεί μετά.

Εσύ όμως φαίνεται πως δεν μπορείς να το δεις έτσι και μάλλον οι σεξουαλικές σου εμπειρίες είναι ελάχιστες ή ανύπαρκτες. Οπότε μια τέτοια «γρήγορη» σεξουαλική επαφή δεν είναι μέσα στις προδιαγραφές σου. Μη δίνεις όμως λάθος εντυπώσεις. Αφού δεν ενδιαφέρεσαι για άμεσο σεξ, ούτε να τον φιλοξενήσεις έπρεπε, ούτε να κοιμηθείτε «μαζί» έπρεπε, ούτε να τον επισκεφτείς μόνο στο σπίτι του.

Από τη συμπεριφορά του είναι προφανές πως επεδίωκε μαζί σου άμεσο σεξ. Φυσικό είναι για έναν νεαρό που μάλιστα βρίσκεται στο στρατό και τώρα λόγω του ποδιού του δεν μπορεί να βγαίνει και πολύ. Τι ευκολότερο από το να καλέσει στο σπίτι του μια κοπέλα που του έδωσε το μήνυμα πως είναι πρόθυμη;

Είδε πως δεν είσαι πρόθυμη τελικά, και έκοψε επαφή. Αν το αγόρι αυτό σε ενδιαφέρει για σχέση, έχασες! Οπότε η γνώμη μου είναι να μην επικοινωνήσεις ξανά. Ή το πολύ-πολύ να του στείλεις ένα μήνυμα του τύπου: «επειδή βλέπω πως για κάποιο λόγο έκοψες επικοινωνία, δεν σε ενοχλώ και αν θέλεις εσύ πάρε». Και να αφήσεις  σ’ εκείνον να πάρει πρωτοβουλία και να σε διεκδικήσει αν θέλει. Ούτως ή άλλως μπορεί να ξαναεμφανιστεί κάποια στιγμή, πάλι με στόχο την ευκαιριακή συνεύρεση. Για να πιστέψεις πως άλλαξε άποψη και εξετάζει την πιθανότητα σχέσης, θα έπρεπε να δεις ενδιαφέρον από μέρους του για αρκετό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.