Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Κι άλλοι απατεώνες γενικότερα...

Είμαι 47 ετών, χωρισμένη 6 χρόνια και με 2 μεγάλα παιδιά. Είχα μια σχέση που με πλήγωσε πολύ και έτσι κλείστηκα στον εαυτό μου και είπα πως δε θέλω σχέσεις. Πριν από ένα χρόνο γνώρισα στο fb τον Χ,  3 χρόνια μικρότερό μου, ο οποίος μου δήλωσε πως είναι χωρισμένος με ένα παιδί, με φλέρταρε και με έπεισε να βγούμε. Δημιουργήσαμε σχέση και μάλιστα τον έβαλα στο σπίτι μου και γνώρισε τα παιδιά μου. Μένουμε στην ίδια περιοχή αλλά έλεγε να μην πηγαίνουμε στο σπίτι του γιατί ο γιος του έχει κλειδί. Πέρασαν 6 μήνες και με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα του, είπε πως είναι κανονικά παντρεμένοι και μένουν μαζί και με απείλησε. Ο Χ είπε πως είναι σε διάσταση, μένουν υποχρεωτικά μαζί για οικονομικούς λόγους και για το παιδί αλλά δεν έχουν καμία άλλη σχέση. Υποσχέθηκε πως θα χώριζε και συνεχίσαμε για κάποιο διάστημα. Μέχρι που τον είδα με μια έγκυο, που κατάλαβα πως είναι η γυναίκα του! Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου… Ξέρω πως με κορόιδεψε, αλλά τον αγαπώ και θέλω να τον κερδίσω. Τι να κάνω;

Τ.

Εδώ πλέον πρόκειται για επαγγελματία απατεώνα! Όσα είπα στη φίλη της προηγούμενης ανάρτησης ισχύουν και για σένα, αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, γιατί είσαι ώριμη γυναίκα. Τον γνώρισες ηλεκτρονικά και  βγήκες μαζί του. Ως εδώ καλά. Έκανες σχέση μαζί του όμως χωρίς να διερευνήσεις κάποια πράγματα.
Οι άνθρωποι που έχουν σχέση βάζουν τον άλλον στη ζωή τους. Πόσο σε έβαλε εκείνος στη ζωή του; Γνώρισες τον κύκλο του; Επιτρεπόταν να του τηλεφωνείς όποτε ήθελες; Βγαίνατε ελεύθερα μέσα στην περιοχή σας; Ο δικός του γιος που υποτίθεται πως έμενε με τη μητέρα του δεν έπρεπε να μάθει για τη σχέση σας, αλλά τα δικά σου παιδιά να τον έχουν μέσα στο σπίτι τους! Δεν σε προβλημάτισε αυτό; Τι πιο φυσικό να βλέπεστε στο δικό του χώρο, τουλάχιστον στην αρχή; Παρεμπιπτόντως, όσοι έχουν παιδιά, έστω και μεγάλα, καλό είναι να μην τα εμπλέκουν στις σχέσεις τους πριν να είναι σίγουροι -όχι για το μέλλον της σχέσης γιατί αυτό δεν μπορεί να προβλεφθεί- αλλά τουλάχιστον για την ποιότητα του ατόμου.
Και έρχεται το τηλεφώνημα της συζύγου, όπου ο κύριος αποκαλύπτεται. Αχ, αυτή η μαγική λέξη «διάσταση», που μετατρέπει τους κανονικά παντρεμένους κυρίους που απλώς θέλουν μια εξωσυζυγική σχέση σε δυστυχισμένα θύματα της οικονομικής δυσκολίας και της αγάπης τους για το παιδί τους! Και πάλι βρίσκει τον τρόπο και πατά στην αδυναμία σου να σε πείσει πως θα…. Κλασικό σενάριο! Λάθος σου που παρέμεινες.
Χρειάστηκε να δεις με τα μάτια σου το ψέμα σε όλο του το μεγαλείο. Και ακόμη είσαι ερωτευμένη με τον άνθρωπο που σε κορόιδεψε και θέλεις να τον κερδίσεις. Τι να πω; Σου χρειάζεται άμεσα ψυχολογική βοήθεια.

 

5 σχόλια:

  1. Δε θέλω να σας προσβάλλω κυρία Τριανταφύλλου, αλλα το θέμα είναι αληθινό? Κινδυνεύω να χάσω τα μαλλιά μου με αυτά που διαβάζω στο blog. Ειλικρινά θέλω να μάθω πώς γίνεται αυτό που πέτυχε ο παντρεμένος. Μήπως η κυρία είναι 17 και οχι 47?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι όμως, υπάρχουν όλα τα είδη των ανθρώπων στον κόσμο....
      Ευτυχώς εγώ έχω πολλά μαλλιά αλλιώς θα ήμουν ήδη φαλακρή! ;)

      Διαγραφή
  2. Εκει που διαβάζουμε ένα θέμα και λέμε οτι τα είδαμε όλα, μας έρχεται η κεραμύδα με το επόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα! αυτά για να μαθαίνουν οι νεότεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν αντέχεται αυτό το πράγμα καλοκαιριάτικα κυρία Τριανταφύλλου. Διαβάζω ένα κέιμενο που εξιστορεί ολα οσα της έχει κάνει και εκει που περιμένω να ρωτήσει πώς να ξεφύγει, διαβάζω την τελευταία πρόταση και ενα ντουβρουτζά τον έπαθα. Ειλικρινά αν μπορείτε να καταλάβετε πώς το κατόρθωσε ο παντρεμένος θα θελα να το μάθω.

      Διαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.