Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Εκμετάλλευση…

Είμαι 18 χρονών. Δεν είχα ποτέ κάνει σχέση ή κάτι με κάποιον. Κάνω πρωταθλητισμό και δεν είχα ποτέ χρόνο. Πριν ένα χρόνο έκανα σχέση με έναν παντρεμένο άντρα 40 χρονών με δύο παιδιά. Δύο χρόνια επέμενε και τελικά τα κατάφερε. Στην αρχή δεν είχα σκεφτεί τι γινόταν. Μου έχει  ορκιστεί ότι μου είναι πιστός. Ήμουν Γ'  Λυκείου και σχεδόν παράτησα το διάβασμα γι αυτόν. Όμως νομίζω πως έχω περάσει στην σχόλη που ήθελα.
Αμέλησα τον εαυτό μου, τους φίλους μου. Οι σκέψεις ότι ζει με άλλη είναι ψυχοφθόρες. Έχασα τον εαυτό μου. Τα πιστεύω μου, το χαμόγελο μου. Moυ λέει «περίμενε πέντε χρόνια για μεγαλώσουν τα παιδιά και ίσως είμαστε μαζί». Ίσως… Είμαι χάλια ψυχολογικά. Δεν μπορώ να μιλήσω στην μητέρα μου, τον ξέρει κιόλας. Έχω πολλά αισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο. Όμως πλέον συναντιόμαστε, κάνουμε έρωτα και αυτό ήταν. Ένα χρόνο έχω 10 καλές στιγμές και 10000 οδυνηρές.  Και είμαι μια χαρά κοπέλα έχω διώξει πολλά καλά παιδιά. Μου πήρε όλη τη δύναμη μου.
Γνωρίζω τι πρέπει να γίνει, όμως αυτοκαταστρέφομαι. Είναι πολύ δύσκολο. Όποτε με ήθελε εγώ ήμουν εκεί. Οι φίλοι μου με παρακαλάνε να πάμε μια βόλτα και εγώ αρνούμαι. Σπίτι-προπόνηση μόνο. Τι να κάνω πια? θα τρελαθώ..Παίζει με τα αισθήματα μου. Έχει και αυτός αισθήματα. Όμως μάλλον δεν μου προσφέρει κάτι. Ούτε οικονομικά φυσικά, δώρα ή αυτά που υποτίθεται κάνουν οι μεγαλύτεροι άντρες. Σας ζητάω συγγνώμη αν σας κούρασα. Όμως είμαι μόνη...
Ε.
Πρόκειται για μια κατάσταση εκμετάλλευσης ανήλικης κοπέλας από ενήλικο άντρα. Τα περί αγάπης και «ίσως σε πέντε χρόνια», δεν έχουν καμιά έννοια. Τι εννοείς σου είναι πιστός; Αυτά είναι τουλάχιστον φαιδρές δηλώσεις! Ο κύριος θέλει και την οικογένειά του άθικτη και το νέο κορίτσι υποχείριό του χωρίς καμιά υποχρέωση ή δέσμευση. Τέτοιες καταστάσεις διώκονται και ποινικά.
Το τι πρέπει να κάνεις λες πως το ξέρεις, οπότε δεν θα σου το επαναλάβω.

Εγώ θα επικεντρώσω στις αδυναμίες της προσωπικότητάς σου και στην ελλιπή στήριξη από το οικογενειακό σου περιβάλλον, που σε οδήγησαν να εξαρτηθείς από τη σχέση αυτή. Αυτά πρέπει να επιλύσεις, για να μην κινδυνεύεις και στο μέλλον να γίνεις υποχείριο κανενός. Θεωρώ απαραίτητη για σένα μια διαδικασία προσωπικές ανάπτυξης με ψυχολόγο, η οποία ιδανικά θα περιλαμβάνει και κάποιες συνεδρίες με τους γονείς σου, να δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε τη σχέση σας και να έχεις την ουσιαστική τους στήριξη τώρα που ξεκινάς μια νέα φάση ζωής.
Δεν ξέρω πού μένεις και αν θα φύγεις μακριά για σπουδές. Αυτό θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεκόψεις. Ξεκινάς σπουδές, θα γνωρίσεις νέους φίλους, θα φλερτάρεις , θα κάνεις σχέσεις με συνομήλικά σου παιδιά και θα ζήσεις σαν μια κανονική φοιτήτρια. Μια κοπέλα σαν εσένα, που κάνει πρωταθλητισμό και περνά στη σχολή της επιλογής της μέσα από τέτοιες καταστάσεις, έχει σίγουρα και μυαλό και θέληση.

9 σχόλια:

  1. Πρεπει να καταλαβεις οτι ο ερωτας ειναι μια ψευδαισθηση , που οφειλετε απο την μοναξια και την ρουτινα.
    Αν ξεκοψεις για μια στιγμη απο την ρουτινα, τοτε θα γνωρισεις κοσμο και θα σταματησεις να νιωθεις ερωτα.
    Παντως αν ρωτησεις την γυναικα του , θα σου πει οτι τον εχει βαρεθει .
    Γιατι να πας με καποιον που τον εχουν βαρεθει και οι αλλες ?
    Επισης προσπαθησε να καταλαβεις οτι αντρες που δεν ειναι πιστοι στις γυναικες τους , δεν θα ειναι πιστοι με κανενα αλλον.
    Σε θελει απλα για το κορμι σου , αλλιως θα συνεχιζε την σχεση του με την γυναικα του.
    Αυτα !!!
    (ο συμμαθητης σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλμονο αν ο πραγματικός έρωτας ήταν αποτέλεσμα μοναξιάς και ρουτίνας! Μόνο οι κατ' όνομα έρωτες γίνονται από ανάγκη!
      Ναι, σίγουρα με τη γυναίκα του έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλον... Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέρον σε άλλους. κάθε σχέση είναι διαφορετική και κάποιος που δεν είναι πιστός με έναν μπορεί να είναι πιστός με άλλον. Βέβαια εδώ μιλάμε για κανονικε΄ς σχέσεις και σε καμία περίπτωση για εκμετάλλευση ανηλίκου.

      Διαγραφή
  2. Κυρία Τριανταφύλλου με αυτό το θέμα θα μου πέσουν τα μαλλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Χα! κι εμένα ακόμα μετά από τόσα που έχω ακούσει, κάποιες φορές μου πέφτουν τα μαλλιά. Ευτυχώς η φύση μου έδωσε άφθονα! :)

      Διαγραφή
  3. Μα ακόμα και η σχέση της με την μητέρα της,τους γόνεις της να ειναι απολύτως φυσιολογική πως θα βρει την δύναμη να τους μιλήσει γιάυτό που της συνβαίνει?Επιπλέον το γεγονός οτι δεν είχε πάλι σχέση και οτι έπεσε αμέσως σε τέτοια κατάσταση?Πόσα να αντέξει το κοριτσάκι..Ενας άντρας τέτοιας ηλικίας με τόση εμπειρία μπορεί να εκμεταλλευτεί ένα κορίτσι που δεν έχει βγει στην ζωη για την πλάκα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καλή σχέση με τους γονείς θα τη βοηθούσε να έχει πιο καλή ιδεολογία και αυτοπεποίθηση και μην αισθάνεται μόνη. Αυτά ίσως την εμπόδιζαν να πέσει στην παγίδα. Ακόμη και αφού έπεσε όμως, αν αποφασίσει πως θέλει να φύγει, θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα με τη βοήθειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σχόλια στο μπλόγκ έχουν οριο? Γιατι θέλω να γράψω τόσα πολλά που δεν ξέρω αν θα χωρέσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο είναι τα σχόλια να είναι σχετικά σύντομα. Αν θέλεις να γράψεις για δικό σου ανάλογο θέμα, μπορείς να στείλεις μήνυμα να κάνω νέα ανάρτηση

      Διαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.