Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Άσχημος γάμος

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΣΕ ΣΧΕΣΗ 12 ΧΡ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 31ΧΡ Κ ΑΥΤΟς 34. ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑς ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΓΙΑΤΊ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥς ΓΟΝΕΙΣ Κ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥς ΣΕ ΠΟΛΛΟΎΣ ΤΟΜΕΙς.

 ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΝΙΩΘΑ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ Κ ΠΑΙΔΙ, ΑΡΧΙΣΑΝΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑς ΕΠΑΦΕς, ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥς ΤΟΥ Κ ΤΣΑΚΩΜΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΗΚΩΝΕ Κ ΧΕΡΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟς. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ Τ ΛΑΘΗ ΜΟΥ. ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥς ΤΟΥΣ Κ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟς, ΑΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ??

ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ. ΕΔΩ Κ ΤΡΕΙς ΜΗΝΕς ΕΧΩ "ΣΧΕΣΗ"ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΗΘΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΑΝΕΤΑ.  ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΌΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ. ΑΥΤΟς ΚΑΛΟς????ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΑ!

ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑς Κ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ Κ ΧΩΡΙς ΒΟΗΘΕΙΑ.

Π.

Η περίπτωσή σου είναι η κλασική περίπτωση κοπέλας που ερωτεύεται πολύ μικρή και τελικά παντρεύεται τον αγαπημένο της χωρίς να έχει πρώτα γνωρίσει τίποτα από τη ζωή. Οπότε συνήθως αποδεικνύεται πως έχει κάνει λάθος επιλογή. Δεν θα ξαναεξηγήσω γιατί δεν πρέπει να παντρευόμαστε μικροί και άπειροι και να κάνουμε αμέσως παιδιά, γιατί αυτό είναι προφανές και το έχουμε συζητήσει σε πολλές άλλες αναρτήσεις.

Σήμερα είσαι 31, κιόλας με παιδιά, άνεργη, χωρίς βοήθεια από την οικογένειά σου και με ένα σύζυγο που έχεις περάσει άσχημα. Επιπλέον, υπάρχει και μια σχέση (πλατωνική, γιατί  τα στερεότυπά σου δεν σου επιτρέπουν κάτι άλλο), όπως είναι φυσικό όταν ο γάμος μας δεν μας καλύπτει.

Βασική προϋπόθεση για να δεις τι θα κάνεις είναι να βρεις δουλειά. Οσοδήποτε κακοπληρωμένη και κουραστική, είναι μια αρχή. Επιπλέον, εκτίμησε την αλλαγή του άντρα σου. Μπορεί να είναι ειλικρινής. Είναι πιθανό να θέλει να ξαναφτιάξετε το γάμο σας και να σε απείλησε σε κάποιες στιγμές θυμού (Όχι βέβαια πως αυτό είναι αμελητέο!). Μπορείς να τον ρωτήσεις σχετικά, δείχνοντας βέβαια πως εκτιμάς την αλλαγή του, για να δεις τις προθέσεις του. Αν εκείνος άλλαζε, εσύ θα μπορούσες να μείνεις μαζί του; Τι συναισθήματα τρέφεις γι’ αυτόν; Οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν στο ιδεολογικό επίπεδο, όμως ακόμη και μια αλλαγή συμπεριφοράς μπορεί να διευκολύνει τη ζωή μας.

Την πλατωνική σου σχέση με τον άλλον προτείνω να τη διατηρήσεις πλατωνική μέχρι να δεις μήπως η σχέση σου με το σύζυγό σου μπορεί να «επιδιορθωθεί». Αν προχωρήσεις η κατάσταση θα περιπλακεί. Το γεγονός πως τώρα έχετε μια πλατωνική σχέση, δεν εξασφαλίζει πως εκείνος θα σε υποστηρίξει πρακτικά να χωρίσεις και να ζήσεις με τα παιδιά σου. Μη βασιστείς εκεί! Δες τι θα κάνεις με το γάμο σου και με την οικονομική σου ανεξαρτησία και αν τελικά οδηγηθείς σε διαζύγιο, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου για νέες σχέσεις.

2 σχόλια:

  1. Θα μας στείλετε πρωι πρωι με αυτά που διαβαζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήκωνε χέρι ακόμη και όταν ήσουν έγκυος ...............και συζητάμε για αλλαγές;;;;Πάμε καλά; Τι να αλλάξει;
    Το ενδεχόμενο βέβαια να έχει βρει και αυτός κάποια(εφόσον δε φαίνεται να σέβεται εσένα και το γάμο σας) και να ρίχνει στάχτη στα μάτια το αποκλείουμε;
    Γενικότερα και μόνο από αυτό που ανέφερες σχετικά με ξυλοδαρμους, απειλές κτλ ΦΥΓΕ!Δεν υπάρχει περίπτωση ν'αλλάξει και μάλιστα έτσι ξαφνικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.