Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Περιμένοντας κάποιον που δεν ενδιαφέρεται



Εδώ και πολύ καιρό μου αρέσει ένα παιδί από το χωριό μου τον οποίο αρχικά τον γνώρισα από το διαδίκτυο. Πήγα στο χωριό μου και περίμενα να δω  πότε θα μου πει να βρεθούμε άλλα τίποτα. Έλεγα θα είναι ντροπαλός, τον είχα δει και μια φορά τυχαία έξω , μιλούσαμε συνέχεια  άλλα πότε δεν πήγαινε το θέμα παρακάτω.

Τελικά μου είπε πως έχει σχέση. Εγώ εκείνη τη στιγμή πάγωσα, του είπα κατευθείαν ότι μου αρέσει και πως αφού είναι σε σχέση θα ήταν καλύτερο να μην μιλάμε γιατί νιώθω πως ενοχλώ. Εκείνος μου είπε πως είναι πρώτη φορά που του λέει μια τόσο όμορφη κοπέλα πως της αρέσει και πως  δεν υπάρχει πρόβλημα και πως μπορούμε να μείνουμε φίλοι. Έπειτα από αρκετή σκέψη το δέχτηκα. Συνεχίσαμε να μιλάμε κανονικά άλλα με τον καιρό δενόμασταν και πιο πολύ, σε κάποια φάση είχαμε αρχίσει να μιλάμε με γλυκόλογα καρδουλες και σχεδόν όλη την μέρα. Μέχρι που ένα βράδυ ήμασταν μόνοι μας και φιληθήκαμε. Εκείνος ήθελε να ξανασυμβεί άλλα εγώ του είπα πως δεν το θεωρούσα σωστό. Μου είπε πως δεν μπορεί να χωρίσει διότι υπαρχή απόσταση μεταξύ μας. Και πως είναι πρώτη φορά που του συμβαίνει. Εγώ του εξήγησα πως δεν θέλω να είμαι η «δεύτερη», στην αρχή νόμιζε πως κι εγώ ήμουν παράλληλα και με κάποιον άλλο, του εξήγησα πως όχι και το δέχτηκε.

Συνεχίσαμε να μιλάμε μέχρι που κάποια στιγμή εγώ έφυγα για λίγο από το χωριό μου και όσο καιρό ήμουν μακριά του σκέφτηκα πως θα μου έκανε καλό αν προσπαθούσα με ένα άλλο παιδί. Όταν γύρισα είχα ήδη γνωρίσει τον φίλο του με τον οποίο περνούσαμε τέλεια άλλα και πάλι δεν μπόρεσα να τον ξεχάσω. Ήταν η πρώτη φορά που είχα κάτσει τόσο καιρό στο χωριό και ο λόγος ήταν αυτός. Κάθε μέρα ήλπιζα πως θα ήμαστε μαζί. Μου μίλησε και άλλη μια φορά για να με ρωτήσει αν έχω πει σε κάποιον αυτό που έγινε μεταξύ αυτό και τίποτε άλλο. Μέχρι τότε δεν μπορώ να τον ξεχάσω, έχουν περάσει 5 μήνες και όσο περνάνε είναι και χειρότεροι. Δεν μπορώ προσπαθώ να βρω κάποιον που να του μοιάζει. Και ακόμα ελπίζω πως ίσως το επόμενο καλοκαίρι ίσως και να καταφέρουμε να είμαστε μαζί άλλα αυτό δεν μου κάνει καλό. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Δ.

Δεν μου γράφεις την ηλικία σου, αλλά υποθέτω πως είσαι πολύ νέα. Φλέρταρες λοιπόν ηλεκτρονικά με ένα παιδί από το χωριό σου, αλλά όταν πήγες εκεί εκείνος ήταν «και-θέλω-και-δε-θέλω» γιατί λέει πως είναι δεσμευμένος. Και πού βρίσκεται η κοπέλα του; στο χωριό; εσύ την ξέρεις; Και λέει πως δεν μπορεί να χωρίσει και να είναι μαζί σου γιατί εσύ είσαι μακριά. Ασύντακτο μου φαίνεται αυτό! Ή λέει πως δεν μπορεί να χωρίσει γιατί αγαπά την κοπέλα του ή λέει πως σε περίπτωση που είναι ελεύθερος δεν μπορεί να συνδεθεί μαζί σου γιατί ζεις μακριά…. Όλο αυτό μου φαίνεται πολύ ανώριμο εκ μέρους του.

Ωστόσο το φλερτ συνεχίστηκε και εσύ για να ξεφύγεις έφυγες για λίγο από το χωριό και έκανες σχέση με ένα παιδί πάλι από το χωριό και μάλιστα φίλο του, με τον οποίο περνούσες τέλεια. Πώς το κατάφερες αυτό το… ακροβατικό δεν το καταλαβαίνω, αλλά κάπως θα το κατάφερες! Ανώριμη και από μέρους σου στάση η οποία ωστόσο δεν απέδωσε. Παρέμεινες στο χωριό ελπίζοντας για το αγόρι που σε ενδιαφέρει, αλλά αυτός ενδιαφέρθηκε μόνο για το αν αποκάλυψες σε κάποιον το φλερτ σας. Και από τότε δεν μπορείς να το ξεχάσεις…

Λοιπόν, ο τύπος δεν ενδιαφέρεται, πάρε το απόφαση και ξεκόλλα! Απλώς κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον σου και έδωσε ένα φιλί στα κρυφά… Δεν αξίζει να ταλαιπωρείσαι για κάποιον με σχέση την οποία δε θέλει να χαλάσει. Ούτως ή άλλως είσαι η δεύτερη και δεν σου αρέσει αυτό. Φρόντισε τη ζωή σου και τον εαυτό σου, ασχολήσου με τη δουλειά/σπουδές, τους φίλους, τα ενδιαφέροντά σου και κοίτα να τον ξεχάσεις. Δεν ξέρω τι έκανες με το άλλο παιδί που περνούσες καλά, αν δεν συνέχισες φρόντισε να κάνεις άλλα φλερτ να ξεχαστείς. Μην κάθεσαι ένα χρόνο να τον περιμένεις χωρίς τουλάχιστον να σου έχει υποσχεθεί κάτι. Και καλό είναι να σταματήσει το ηλεκτρονικό φλερτ γιατί σου δίνει άχρηστες ελπίδες. Αν του χρόνου το καλοκαίρι που θα πας στο χωριό ενδιαφερθεί έντονα και είσαι ακόμη ελεύθερη, το ξαναβλέπεις το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.