Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

…και μια εξαφανισμένη


Εδω και αρκετό καιρό μιλάω με μια κοπέλα  η οποία απο την αρχή μου δημιούργησε ενα ενδιαφέρον κυρίως λόγω του χαρακτήρα της και των κοινών βιωμάτων που έχουμε (έχει χάσει τον αδερφό της, έχω χάσει τον πατέρα μου). Εκείνη είναι 27 και εγώ 32. Ολο αυτο το διάστημα δεν της είχα προτείνει να βγούμε έξω μέχρι και πρίν 3 εβδομάδες που της πρότεινα και δεχθηκε.

Βγήκαμε εκείνη την ημέρα και την επόμενη. Και στις 2 συναντήσεις μας βέβαια ήταν λιγάκι κάπως-αν και περάσαμε καλά. Απο τη συζήτηση που κάναμε γενικότερα κατάλαβα οτι είναι πληγωμένη-όπως επίσης και οτι ο λόγος τελικά που δεν θέλει να πάμε κάπου πιο κεντρικά ήταν γιατί ενδεχομένως ελπίζει οτι θα τα ξαναβρεί με τον πρώην φίλο της.

Συνεχίσαμε να μιλάμε και βρεθήκαμε ξανά ενα βράδυ (να μιλάμε συνέχεια μέχρι τις 7 το πρωί), όπου και της είπα οτι είμαι ενθουσιασμενος μαζί της. Παράλληλα την είχα πλησιάσει λιγάκι πιο πολύ (στο οποίο δεν αντέδρασε ούτε αρνητικά ούτε θετικά), χωρίς όμως να κάνω κάποια περαιτέρω κίνηση γιατί καταλάβαινα οτι στη συγκεκριμένη φάση θα έπρεπε να είμαι όσο το δυνατόν πιο μαζεμένος.

Όλες αυτές τις μέρες συνεχίσαμε την επικοινωνία (βρεθήκαμε και για ένα καφε), και ενώ τη Κυριακή μου έστειλε μήνυμα να πάμε σινεμά, ξαφνικά απο χθές το πρωί έχει εξαφανιστεί (δεν απαντάει σε μηνύματα κτλ). Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, όπως και δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους συμπεριφορά είναι αυτή. Με έχει πειράξει η συμπεριφορά των τελευταίων ημερών πάρα πολύ-ενώ το τελευταίο καιρό βιώνω έντονα την αυπνία, την έλλειψη διάθεσης για οτιδήποτε άλλο, καπνίζω πολύ, όπως επίσης οτι τη σκέφτομαι συνέχεια-όλη τη μέρα.

Γ
Η κοπέλα δεν έδειξε ενθουσιασμό εξαρχής και ξαφνικά εξαφανίστηκε.
Αλήθεια, η στάση της όταν βγαίνατε ποια ήταν; Προφανώς κάνατε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αλλά επιπλέον φλερτάρατε, είδες κάποια πρωτοβουλία από μέρους της;

Είναι σίγουρο πως δεν ενδιαφέρεται άμεσα για σχέση μαζί σου και οι λόγοι μπορεί να είναι:

·         Είναι από τη φύση της διστακτική και θέλει το χρόνο της

·         Είναι πληγωμένη από την προηγούμενη σχέση της και δεν τολμά να ανοιχτεί ξανά

·         Απλώς δεν της αρέσεις αρκετά ώστε να προχωρήσει μαζί σου

·         Γνώρισε τις τελευταίες μέρες κάποιον που της κίνησε πιο πολύ ενδιαφέρον

·         Συνδυασμός κάποιων από τους πιο πάνω παράγοντες.

Είναι γεγονός πως η στάση της να εξαφανιστεί είναι απαράδεκτη, αλλά υπάρχουν όλα τα είδη των ανθρώπων σ’ αυτόν τον κόσμο…

Αφού σου αρέσει τόσο πολύ, προτείνω να περιμένεις χωρίς να πιέσεις. Στείλε της ένα μήνυμα πως ανησυχείς, πως θέλεις να ξαναβρεθείτε και πως ενδιαφέρεσαι πολύ για εκείνη. Συμπλήρωσε πως δεν θα την ξαναενοχλήσεις και της αφήνεις την πρωτοβουλία της επικοινωνίας. Και τήρησέ το!

Είναι πιθανό να ανταποκριθεί, είναι πιθανό και όχι. Αν συμβεί το δεύτερο, δεν έγινε και καμιά καταστροφή! Δεν νομίζω πως πρόλαβες να δεθείς μαζί της και να επενδύσεις, εξάλλου δεν έγινε ακόμη ούτε ερωτική προσέγγιση. Όλοι μας έχουμε απορριφθεί, όπως και έχουμε απορρίψει….

Αυτό που με ανησυχεί είναι η τόση σου στενοχώρια για μια κατάσταση που ακόμη δεν έγινε σχέση. Δικαίως πειράχτηκες, για να έχεις όμως γίνει χάλια σημαίνει πως είσαι πολύ ευαίσθητος και η αυτοπεποίθησή σου είναι μειωμένη, οπότε θα πρότεινα αυτά να φροντίσεις να διορθώσεις. Και φυσικά δεν θα την περιμένεις για μεγάλο διάστημα. Αν σε καμιά δεκαριά μέρες δεν επικοινωνήσει, ξέχασέ την.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.