Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Σε τέτοιες σχέσεις δεν επενδύουμε…

Ειμαστε και δυο παντρεμενοι, εγω 39 αυτος 52. Ειμαστε ενα χρονο μαζι εδω ομως και ενα μηνα απομακρυνθηκε (οχι συχνες συναντησεις και οχι μηνυματα). Εμαθα προσφατα πως περα απο τα παιδια που εχει απο το γαμο του εχει και εξωγαμο (πιθανοτατα). Εκτος αυτου κοκορευοταν σε καποιους φιλους πως του την εχει πεσει μια μικρουλα 27.

Σε ολη τη διαρκεια της σχεσης αυτης ειμασταν μια χαρα, περνουσαμε πολυ καλα, εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του για με δει εστω και για λεπτο. Ξαφνικα δεν ξερω τι μπορει να αλλαξε και απομακρυνθηκε. Πιστευω η πιεση της δουλειας, το στριμωγμα απο το σπιτι του… Ουτε ενα μηνυμα την προηγουμενη  βδομαδα.  Απεφυγα να τον παρω τηλ ή να του στειλω μηνυμα . Εμαθα πως ειχε αδεια και την Παρασκευη πηρε τηλ. να βρεθουμε, με αγκαλιαζε, με φιλουσε και τωρα παλι εξαφανιστικε. Θα ηθελα να μπορουσα να καταλαβω αυτη τη συμπεριφορα  γιατι τη μια κρυο την αλλη ζεστη. Θα ηθελα τη συμβουλη σου.

Μ.

Σε μια σχέση μεταξύ δυο παντρεμένων, δεν πρέπει να ζητάμε και πολλά… Τι σκοπούς είχατε με το φίλο σου; Μιλήσατε για την πιθανότητα να χωρίσετε και να είστε μαζί; Αν όχι, η σχέση αυτή είχε ημερομηνία λήξης, η οποία ημερομηνία δεν σημαίνει πως θα ερχόταν και για τους δυο ταυτόχρονα.

Τα περί επαγγελματικού φόρτου και οικογενειακής πίεσης δεν με πείθουν. Αυτοί οι περιορισμοί υπήρχαν από την αρχή, γιατί να ξεσπάσουν τώρα ξαφνικά;

Το πιθανότερο είναι για εκείνον η σχέση να έκανε τον κύκλο της, να έχασε το ενδιαφέρον της (με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές) και να φτάνει στη λήξη της. Εξάλλου, πόσο αξιόπιστο είναι ένα άτομο που έχει εξώγαμο παιδί και μάλιστα δεν το έχει εκμυστηρευτεί στην επί ένα χρόνο ένθερμη σχέση του, και πολύ περισσότερο ένα άτομο 52 που κοκορεύεται για μικρούλες;

Πιστεύω λοιπόν πως, όπως με τις άλλες, όπως και με τη σύζυγό του, η σχέση σας του… τελείωσε και πάει να την… κάνει. Μην επιμένεις και μην πιέζεις. Όταν ξαναβρεθείτε, ρώτησέ τον ευθέως τι τρέχει και τι σκοπεύει να κάνει με τη σχέση σας. Αν παραδεχτεί πως θέλει να τελειώσετε ή αν δεν το παραδεχτεί αλλά εξακολουθήσει να φέρεται έτσι, δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν σου υποσχέθηκε κάτι και όταν μπαίνεις σε τέτοιες σχέσεις δεν έχεις δικαιώματα…

Καλύτερο θα ήταν, αντί να ασχολείσαι με το φίλο σου, να ασχοληθείς με το γιατί μένεις σε ένα γάμο που προφανώς δεν σε καλύπτει.

3 σχόλια:

  1. Μαλλον παει καλα το θεμα με την 27ρα...γι αυτο εξαφανιστηκε. Οταν τον σουταρει θα σε θυμηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ...ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 27ΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ σωστή η τελευταία επισήμανση της κα. Τριανταφύλλου. Για ποιο λόγο παραμένεις σε ένα γάμο που έχει ναυαγήσει? Γιατι δε νομίζω να κοίταγες αλλου εαν στο γάμο σου ήσουν ευτυχισμένη. Αν μπορείς ομως να πεις τον πραγματικό λόγο, οχι τις δικαιολογίες που λένε οι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.