Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εφηβικό απωθημένο

ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 18 ΧΡΟΝΩΝ , ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ.
ΣΤΑ 13 ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ , ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ (ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΑΥΤΟΣ). ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ , ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ Κ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΩΘΟΥΣΑΝ. ΧΩΡΙΣΑΜΕ , ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ.. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΜΗΝΕΣ . ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.  ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΦΙΛΑ ΑΛΛΗ, ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΜΕ.
ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ . ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ, ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ(ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΙΝΩ , ΜΕΘΑΩ , ΧΟΡΕΥΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ) .
2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ Κ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 18 ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ , ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
Ρ.

Μια «σχέση» που γίνεται στα 13 αποτελεί απλώς το φλερτ με το οποίο εισαγόμαστε στην επαφή με το άλλο φύλο. Όταν μάλιστα μιλάμε για μια μαθήτρια πρώτης-δευτέρας γυμνασίου και έναν φοιτητή, οι οποίοι έχουν 2 χρόνια «σχέση» εξ αποστάσεως, μιλάμε μάλλον για μια φανταστική κατάσταση στη ζωή του κοριτσιού, ενώ ο φοιτητής έχει τη ζωή του. Ήταν φυσικό να κάνεις λάθη σε μια τόσο μικρή ηλικία και σε μια τόσο αφύσικη κατάσταση. Απορώ τι προσέφερε σε έναν φοιτητή μια τέτοια σχέση…
Είναι προφανές πως η σχέση και το άτομο αυτό σου έμειναν απωθημένα και ήθελες με κάθε τρόπο να τα ζήσεις. Όταν έφτασες τα 17-18, είχες πλέον μεγαλώσει ώστε ο νεαρός που επέστρεψε στο νησί να σε προσεγγίσει και να περνά πότε-πότε καλά μαζί σου. Και πάλι όμως δεν ικανοποιήθηκε το απωθημένο σου= κανονική σχέση με τον νεαρό αυτό.
Επιστρέφοντας στο νησί ως φοιτήτρια στις διακοπές, το απωθημένο σου ξαναφούντωσε, αλλά εκείνος δεν μπορεί να ανεχτεί τη μεταμόρφωση της άπειρης μαθήτριας που είχε συνηθίσει σε μια ενήλικη κοπέλα που γλεντά τη φοιτητική της ζωή. Κακώς επέτρεψες να αναμιχθούν φίλοι στην υπόθεση… Το θέμα είναι πως ο νεαρός δεν σε θέλει, μάλλον επειδή δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ίσως αν έμενες πάντα το μικρό κοριτσάκι στο νησί, που τον περιμένει υπομονετικά ενώ εκείνος ζει τη ζωή του, να μην είχε αντίρρηση να συνεχίσετε. Ίσως απλώς και να του πέρασε το ενδιαφέρον για σένα, όπως είναι φυσικό στις νεανικές σχέσεις….

Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, το λες και μόνη σου: Ξέχασέ τον, ασχολήσου με τη δική σου ζωή, βρες άλλα φλερτ. Το «δεν μπορώ να το ξεχάσω» έχει να κάνει μάλλον με πληγωμένο εγωισμό. Δεν αξίζει όμως τον κόπο να επιμένεις και να βασανίζεσαι για κάποιον που τελικά, για τους δικούς του λόγους, δεν σε θέλει. Δικαιούσαι σχέση με κάποιον που θα σε θέλει και θα περνάς ωραία και, πίστεψέ με, υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, αρκεί να μπορέσεις αν τους δεις.

1 σχόλιο:

  1. Η δική μου αίσθηση είναι οτι σε θέλει μόνο για σεξ και τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Ενδεχομένως να μη στο είπε ρητά και απο την πρώτη μέρα, αλλα απο όλα τα υπόλοιπα δείγματα αναφανδόν έτσι σε βλέπει, απλά εσύ στρουθοκαμηλίζεις. Άλλωστε σας χωρίζει μεγάλη απόσταση και υποχρεώσεις, οπότε γιατί να σε προσεγγίσει εφόσον γνωρίζει οτι και εκ των συνθηκων δε μπορεί να γίνει σχέση? Κάτσατε τόσους μήνες μαζί γιατι δε σου πε κάτι για μέλλον? Και γιατί γκομενίζει ασύστολα? Τα έχεις λοιπόν τα τεκμήρια. Το να επιμένεις να αλλάξει ο τύπος δε θα σε ωφελήσει σε κατι. Ολα αυτά που σου λέει οτι φταις εσυ κλπ, είναι τρικ για να τσιμπήσεις ακόμα περισσότερο. Αν θες να το κάνεις να το κάνεις, απλά να έχεις συνείδηση της κατάστασης. Επομένως το μόνο που μπορείς να κερδίσεις είναι οταν έρχεται για διακοπές στο νησί να κάνετε καλό σεξ, οπως είπε και ο ιδιος οτι θέλει χωρίς δεσμέυσεις. Αν δεν έχεις πρόβλημα μ αυτό προχώρα. Αλλιώς ψάξε κάποιον που να μένει κοντά σε σένα και να θελετε τα ίδια.
    Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.