Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

O... γυναικάς!

ΕΙΜΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ. ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 21 ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΜΕ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΖΕ Κ ΜΕ ΑΛΛΕΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙΡΟ Κ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ.
ΟΤΑΝ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Κ ΠΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.  ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ Κ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ. ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΩ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.  ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ Κ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ. ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΨΟΓΑ.

ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ, ΘΥΜΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΑΝ. ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΓΑ. ΑΡΧΙΚΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΟ. ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ.ΕΦΥΓΑ Κ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ. ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΒ. ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ.

ΥΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΣ Κ ΣΕ ΞΕΑΓΑΠΗΣΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ Κ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ?Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ .ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Κ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΕΖΩ.
Κ.

Η ιστορία σου είναι μια κλασική ιστορία δυο νέων, ανώριμων παιδιών, που συνδέθηκαν επειδή μεταξύ τους υπήρχε ερωτική έλξη. Ήσασταν όμως ανέτοιμοι για να υποστηρίξετε μια σοβαρή, αποκλειστική σχέση και μάλιστα από μακριά.
Ο φίλος σου έδειξε από νωρίς το ποιόν του. Ξεκινήσατε ελεύθερη σχέση γιατί –τουλάχιστον εκείνος-  μόνο τέτοια σχέση θα μπορούσε να έχει με τη στάση ζωής που ακολουθεί. Τα πράγματα σοβάρεψαν για κάποιο διάστημα, αλλά μόλις έφυγες η κατάσταση πάλι διαλύθηκε.
Βεβαίως, ήταν ωραίο να τον επισκέπτεσαι πότε-πότε και να περνάτε καλά, αλλά χωρίς συνέχεια. Δεν έχει σημασία που γνώρισες τους γονείς του, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα το σοβάρεμα της σχέσης…
Η μαμά σε συμπαθεί γιατί προφανώς σε βλέπει σαν μια καλή περίπτωση που θα μπορούσε να «συμμαζέψει» το γιο της, και σίγουρα σε εκτιμά και σαν άτομο.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι έκανες και σε … ξεαγάπησε! Αλλά δεν έχει τόση σημασία…
Φύγε! Αυτό σου λέω μόνο. Δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσεις μαζί του, εκτός αν θέλεις πότε-πότε ένα ωραίο ταξιδάκι που θα περνάς μια μέρα καλά και θα κάνεις ωραίο σεξ και μετά θα φεύγεις κακήν-κακώς. Δεν αποκλείω να σου ξαναγυρίσει, αλλά μόνο με σκοπό  το παραπάνω και τίποτα άλλο. Μην επικοινωνείς και αν εκείνος επικοινωνήσει αδιαφόρησε.

Κόψε και τις επαφές με τη μαμά. Μπορεί να συμπαθείτε η μια την άλλη, αλλά το να επικοινωνείτε περιπλέκει την κατάσταση. Εξήγησέ της το για να μην πάρει προσωπικά την απομάκρυνσή σου. Αν συμπαθιέστε τόσο πολύ, σε λίγον καιρό, όταν θα ξεχαστεί η ιστορία με το γιο, μπορείτε να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία, χωρίς να επιδιώκετε κάτι άλλο.

1 σχόλιο:

  1. Μήπως και συ τον έχεις πρήξει να τα βρείτε και συνέχεια μπίρι μπίρι με την wannabe πεθερούλα? Οι άντρες ξέρεις δε θέλουν πίεση και ειδικά απ τη μαμά. Με τον ίδιο έχεις κάποια επαφή πχ στο φβ ή έξω?
    Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.