Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Το φλερτ με το ….ωραίο άρωμα

Εδώ και έναμιση χρόνο για την ακρίβεια ενα χρόνο και πέντε μήνες, έχω μια σχέση.. Αύτη η σχέση λοιπον πηγαινει Πόλυ Κάλα αλλά υπαρχουν κάποια μικροπροβλήματα αλλά μεχδι τώρα τα λυναμε .... Δεν είχα σκεφτεί ποτε να βγω με άλλον η να μαρεσει κάποιος άλλος..
Και πριν μια βδομάδα μια φιλη μου μου λέει να βγούμε με δυο φιλους της οπου ο ένας της αρέσει... Ο άλλο λοιπον ηταν πολύ ευγενικός ψηλός όμορφος .... Και τον σκεφτόμουν συνέχεια .. Μετα απο λιογες μέρες ξαναβρεθηκαμε ηταν πολύ κάλος παλι και μυρίζει υπέροχα...
Χθες ειχαμε παει για ταινία εγώ η φιλη μου ... Και τα δυο αγόρια.. Εγώ καθόμουν διπλά του λοιπον.. Και το έργο έλεγε κάτι για αρώματα και μου λέει κάποια στιγμη θα τα εχεεις κι ΕΣΥ με το καλό!!! Τον σκέφτομαι συνέχεια το άρωμα του το γέλιο του...
Είμαι μπερδεμένη λοιπον ενω το αγόρι μου είναι πολύ Κάλο σκέφτομαι οτι έτσι και χωρίσουμε θα στραφούν όλοι εναντιον μου γιατί το κάνες ... Φιλοι γνωστοί....
Ενω δεν θέλω να προσπερασω κι αυτό το παιδι που μαρεσει .. Νιώθω μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να κάνω φοβάμαι ... Και η φιλη μου μου λέει σιγά δεν είναι τίποτα .... ,μακάρι η άποψη σου να με βοήθησει λίγο σε ευχαριστώ εκ των πρότερων που το διαβάσεις περιμένω απαντηση.
Κ

Δεν γράφεις την ηλικία σου, αλλά υποθέτω πως είσαι έφηβη ή στις αρχές της δεκαετίας των 20.
Σε τέτοιες ηλικίες, μια σχέση με τη διάρκεια της δικής σου θεωρείται μακροχρόνια. Τι νιώθεις για το αγόρι σου; Υπάρχει ακόμα έρωτας ή έχει επέλθει συνήθεια και ανία; Αν συμβαίνει το δεύτερο, θα πρέπει να επανεξετάσεις τη σχέση σου, ανεξαρτήτως νέου φλερτ. Αν ήσουν ευτυχισμένη μαζί του, μάλλον δεν θα σε ενδιέφερε κάποιος άλλος.
Δεν απορρίπτω και την περίπτωση να έχεις δεσμευτεί πολύ μικρή και να αποζητάς εμπειρίες. Δεκτό αυτό, αλλά τότε καλύτερα να μην έχεις σταθερή και μακροχρόνια σχέση μέχρι να ωριμάσεις.
Αν συμβαίνει αυτό, αργά ή γρήγορα θα χωρίσεις με το φίλο σου ή θα μείνεις με καταπιεσμένες επιθυμίες. Μη σκέφτεσαι «τι θα πει ο κόσμος» και κάνε αυτό που θέλεις. Μην αφήνεις να ρυθμίζουν τη ζωή σου τα στερεότυπα!
Αν πάλι θέλεις να βαδίζεις με μεγαλύτερη ασφάλεια, καλό είναι να δεις τις διαθέσεις του νεαρού με το ωραίο άρωμα. Μπορείς να βγεις μερικές φορές μαζί του φιλικά και αν δείξει διάθεση να συνεχίσετε κι εσύ τον θέλεις πολύ, αναγκαστικά θα πρέπει να χωρίσεις με το φίλο σου και να προχωρήσεις μαζί του. Κανείς όμως δεν σου υπογράφει πως η σχέση αυτή θα κρατήσει και θα έχεις τη συναισθηματική ασφάλεια που έχει συνηθίσει.

Αν πάλι αποφασίσεις να ξεχάσεις το νέο φλερτ και να μείνεις με το φίλο σου, μπορείς να του χαρίσεις ένα άρωμα που σου αρέσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.