Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Πώς να τον κερδίσω;

Είμαι 33χρονων και έχω σχέση 9μηνες σχεδόν μαζί με χωρισμους με ένα παιδί 25.ειμασταν ευτυχισμένοι δεν ξεκολλουσε ο ένας Άπτον άλλον. Αργότερα τον έπιαναν κ του λεγαν βλακειες κ κακοήθειας για μένα γτ δουλευα βράδυ. Τον επιρρεασαν ειδε κ κάποια πραγματα σπίτι μου που δεν αφορούσαν βέβαια εμένα αλλά την αδελφή μου κ είχε αρχισει να μη θέλει τον περιγυρω μου κ να ψάχνει το παρελθόν μου.πάντα ήμουν σχεσακιας αλλά ήμουν πολύ κοινωνική.δεν εκανα ποτεεπιπολαιοτητες. Μου λεγε να μείνουμε μαζί κ τώρα δε θέλει γτ με βλέπει κ τουρχονται όλα στο μυαλό μετά ελεγε οτι του πρηζω τ. ...να μη με σέβεται και να με προσβάλλει. Κ μετά έλεγε ότι με εκτιμαει κ ξερει τι ειμαι αλλά τον ενοχλούν όλα γύρω μου κ που δε δουλευω.αρχισε να θέλει χρόνο μόνος του κ εγώ ξεκίνησαν γκρινια κ τις απελπισμενες προσπάθειες που κανουμε οτανβλεπουμε ότι χανουμε τον ανθρωπο μας.έχουμε χωρίσει 3φορες κ ταχουμε βρει επειδή του μιλησα.
.............................
Του ειπα για καινούργια αρχή κ μου λέει τώρα ξεκίνα απο το τηλ. Κ αυτό που του πα ήταν καλύτερα να ραγιζεις την οθόνη παρα την καρδιά μου….Αα κ πάει συνέχεια σε ενα καφενείο κ έχει βγει βρωμα ότι γουστάρει μια που δουλεύει αλλά ορκίστηκε ότι δεν τρεχει τίποτα κ με άφησε να δω το τηλ του.δεν ξέρω τι να κανω να μ ερωτευθει ξανά. Δεν μπορεί να γίνει;.ειμαι ηδη σε κατάθλιψη κ σε άγχος δύο μήνες.
Τι μπορώ να κανω να τον κερδισω κ να του φύγουν απτο μυαλό τι μπορεί να εκανα παλιά κ να εστιασει στο τι του προσφερω κ πως ειμαι ερωτευμενη παρόλο όπως φέρεται. Ειμαι ανοητη που πιστεύω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα? Δε θελω να τον χασω.
Χ

Είσαι αυτή που είσαι, με αυτή τη δουλειά και αυτό το παρελθόν. Αν σε θέλει, πρέπει να σε θέλει όπως είσαι. Αλλαγές για χάρη στου μπορούν να γίνουν μόνο σε θέματα συμπεριφοράς.
Αφού τον θέλεις, δήλωσέ το! Κάνε μια σοβαρή συζήτηση μαζί του και περίγραψέ του τη μορφή της σχέσης που θέλεις να έχετε. Ρώτησέ τον αν θέλει το ίδιο. Πες του τα παράπονά σου και ζήτησε να πει κι αυτός τα δικά του για σένα. Δήλωσε ποιες συμπεριφορές σου μπορείς να αλλάξεις για χάρη του. Αν συνεχίσετε θα πρέπει να σε εμπιστευτεί στις αλλαγές αυτές.
Απομακρυνθείτε ένα διάστημα και άφησέ του το χρόνο να το σκεφτεί. Αν ξαναγυρίσει, θα πρέπει να είναι αποφασισμένος για κανονική σχέση με εμπιστοσύνη. Αν όχι, θα πρέπει να τον ξεχάσεις. Δεν έχω τρόπο να τον κάνεις να σε ξανα-ερωτευτεί αν δεν νοιώθει συναισθήματα….

Ανεξάρτητα όμως από τη σχέση αυτή, βλέπω πως είσαι μπερδεμένη και αγχωμένη γενικά ως άτομο. Πρέπει να δεις ποια είσαι, τι θέλεις από τον εαυτό σου και τη ζωή, να ηρεμήσεις και να οργανωθείς. Αν δεν κάνες δουλειά με τον εαυτό σου, δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σου….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.