Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Πώς να την επαναπροσεγγίσω

Είχα ξαναστείλει σε εσάς πριν μερικούς μήνες. Ήμουν χάλια ψυχολογικά, άνεργος που ξυπνά το μεσημέρι και περνά την ώρα του στον υπολογιστή ζώντας εκεί την ζωή σε ένα ψεύτικο κόσμο. Ευτυχώς έβαλα μπρος και άλλαξα αρκετά αλλά χρειάζομαι δουλειά ακόμα.
Οταν ήμουν εθισμένος στο διαδίκτυο είχα κάνει γνωριμίες στο fb. Τελικά με μια κοπελα εδεσα, η οποια είναι ώριμη,μορφωμένη,με αγνή ψυχή, αλλά λόγω κάποιων βιβλιων ανατολικής φιλοσοφιας που διαβαζει έγινε τρομερα μοναχική.Δυσκολη κοπελα τρομερα ευαισθητη,με μπολικες απαγοητευσεις.Νομιζω δεν εκανε ποτε της σχεση παρολο που συνεχως την φλερτάρουν.Διωχνει ολους τους άντρες γιατι μεχρι στιγμης κανενας δεν της μιλησε σωστα.
Λεει οτι δινει σημασια μονο στους ανθρωπους που την αγγιζουν συναισθηματικα.
Ενω με αυτην την κοπελα δεθηκα και την έκανα να με εμπιστευτει, οταν αντιληφθηκα πως σκέφτεται αλλαξα σταση εψαξα να μαθω για αυτην απο λάθος άτομα. Πίστεψα οτι με κοροιδεψε και οταν τυχαια την συναντησα σε 1-2 περιπτωσεις δεν την πλησιασα ενω αυτη με αναγνωρισε. Σκοτωθηκαμε στο διαδικτυο και πριν μερικους μηνες με έκανε μπλοκ. Οτι έφαγα μπλοκ με συντάραξε και τότε αποφάσισα να αλλάξω γιατι σε αυτήν την γυναίκα είδα όλα όσα ψάχνω τόσα χρόνια.

Θέλω να την γνωρίσω προσωπικά και να προσπαθήσω να την πλησιάσω αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι μένει σε χωριό λίγο μακριά από μένα. Ξέρω που συχνάζει αλλά όχι πότε. Εχω επικοινωνια με μια φιλη της στο διαδικτυο αλλα δεν ξέρω αν είναι σωστό να της ζητήσω βοήθεια γιατι θα της το πει και θα αποτύχω. Σκέφτηκα να προσεγγισω διαδικτυακα τις κολλητές της αλλα θα το δει παρολο που δεν πολυμπαίνει.Ξερω  οτι ειναι κοπέλα που πιστευει στον ερωτα αλλα απο την αλλη νιωθει ολοκληρωμενη στην μοναχικοτητα της. Θα έκανα πολλά για μια γυναίκα που με ενδιαφέρει αληθινά. Πέστε μου τι να κάνω γιατί θα ξαναβυθιστώ στην μιζέρια μου.
 Χ

Αρχικά, χαίρομαι που λες πως ξεπέρασες τον εθισμό σου και είσαι διατεθειμένος να εξακολουθήσεις να βελτιώνεσαι.
Δεν κατάλαβα καλά τι έγινε με την κοπέλα και παρεξηγηθήκατε. Λες πως χωρίς αυτή θα ξαναβιθυστείς στη μιζέρια σου. Καλό είναι να μάθεις να πατάς μόνος σου στα πόδια σου, έτσι ώστε να κάνεις σχέσεις από επιλογή και όχι από ανάγκη. Και αν δεν φτιάξεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να κάνεις ποτέ αξιόλογη σχέση.
Στην παρούσα φάση, για όποιο λόγο κι αν θέλεις την κοπέλα, καλό  να τη διεκδικήσεις με ψυχραιμία και επιμονή.
Μην ανακατέψεις φίλες και διαδίκτυο. Αν ξέρεις το ονοματεπώνυμο και το χωριό της κοπέλας, δεν είναι δύσκολο να βρεις το τηλέφωνό του σπιτιού της και τη διεύθυνσή της. Αν επίσης ξέρεις το στέκι της και αφού το χωριό της είναι κοντά σου, μπορείς να πηγαίνεις συνεχώς εκεί για να την πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, τηλεφώνημα, γράμμα ή κατά πρόσωπο συνάντηση, ζήτησέ της να ξεχάσετε τα παλιά και δήλωσέ της πως σε ενδιαφέρει πολύ ως άτομο και θέλεις να έχετε επικοινωνία.
Επειδή όμως η ηλεκτρονική επικοινωνία δεν σας βγήκε καλά, ας έχετε από δω και πέρα την «κανονική» επικοινωνία των ανθρώπων: να βγαίνετε και να ανταλλάσσετε τηλεφωνήματα. Αν αργότερα καθιερωθεί μια σχέση μεταξύ σας, μπορείτε να ξανα-ανοίξετε και το φβ.
Για αρχή ζήτησέ της να βγείτε. Αν είναι απρόθυμη, άφησέ της χρόνο να το ξανασκεφτεί και επικοινώνησε ξανά σε κανένα δεκαπενθήμερο. Αν δεν θελήσει και τη δεύτερη φορά, μην την ενοχλείς ξανά. Δεν μπορείς να πείσεις κάποιον που δε θέλει…

Αν αρχίσετε να βγαίνετε, φρόντισε να της δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και να την αποδεχτείς κι εκείνη όπως είναι. Μην κολλάς σε στερεότυπα σχετικά με τα ενδιαφέροντά της και την ιδεολογία της. Αυτή είναι, δεν θα αλλάξει για χάρη σου, κι αν τη θέλεις τη θέλεις γι αυτό που είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.