Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Το παρελθόν του

Εδώ και δέκα μηνες έχω σχέση μ 'ενα πολύ καλό παιδί με τον οποίο είμαι πολύ ερωτευμένη όπως είναι κι αυτός και αγαπιόμαστε πολύ. Είναι η πιο όμορφη σχέση που είχα ποτέ. με σέβεται με αγαπάει με εκτιμάει και γενικά είναι πολύ σωστός.
Εγω τυραννιέμαι με σκέψεις δικές μου που ξέρω ότι δεν είναι σωστές η δεν έχουν βάση αλλα δεν μπορώ να τις σταματήσω. Ενα χρόνο πριν γνωριστουμε ειχε χωρισει απο μια σχεση 2μιση ετων με την οποια συγκατηκουσαν. Σε καποιες συζητησεις μου ειχε αναφερει οτι έφυγε και ανακουφηστηκε πολυ γιατι ενιωθε καταπιεσμενος γιατι τον ελεγχε δεν μπορουσε να την δει ως μελλοντικη γυναικα η μανα των παιδιων του γιατι δεν προσεφερε πραγματα στο σπιτι δεν μαγειρευε δεν καθαριζε κλπ.δεν ηθελε επαφες με τους δικους του και με τους φιλους του.επισης δεν τρελαινοταν μαζι της στον ερωτικο τομεα.
Συμφωνα με τα λεγομενα του την ειχε αγαπησει ειχε ενθουσιαστει στην αρχη αλλα δεν ενιωσε ποτε ερωτευμενος. και οτι πηγε να μεινει μαζι της γρηγορα επειδη ηθελε ηδη να ανεξαρτητοποιηθει απο το σπιτι του και να μεινουν μαζι να μην ταλαιπωρηται κ με αποστασεις.επισης τοτε εβγαζε πολλά από τη δουελειά του οποτε δεν του ηταν δυσκολο οικονομικα να κκανει το βημα. μ εμενα λεει θελει πολυ αλλα τωρα βγαζει 700 και ειναι δυσκολο. μ εχει ερωτευθει οσο καμια κι οτι πρωτη φορα νιωθει ετσι κλπ κλπ.
Αφου περνουσε τοσο ασχημα σε ολους τους τομεις γιατι εμεινε 2μιση χρονια?μηπως λεει ψεμματα?μηπως εφυγε αυτη κι απλα αυτος το δεχτηκε γιατι δεν μπορουσε να αλλαξει την γνωμη της?μηπως τρελαινομαι?
Ν

Δεν έχεις κανένα λόγο να τρελαίνεσαι! Γιατί σε ενδιαφέρει τόσο το τι είχε συμβεί με την προηγούμενη σχέση του φίλου σου; Μην προσπαθείς να κρίνεις τη δική σας σχέση από το παρελθόν του. Κάθε σχέση είναι διαφορετική από την άλλη γιατί γίνεται με διαφορετικό άνθρωπο και κάτω από διαφορετικές συνθήκες.
Ο φίλος σου ενθουσιάστηκε με μια κοπέλα. Λέει πως δεν την ερωτεύτηκε, μιλά όμως με τα σημερινά του δεδομένα και κανείς δεν ξέρει πώς ένιωθε τότε. Προχώρησαν γρήγορα σε συμβίωση, όπως συνήθως γίνεται με τα νέα παιδιά, ειδικά όταν συντρέχουν και πρακτικοί λόγοι και υπάρχει οικονομική άνεση. Το πότε ακριβώς η σχέση τους χάλασε, πόσον καιρό έμειναν συμβατικά, ποιος έφυγε πρώτος δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αν ο ένας δημιουργεί φασαρίες και ο άλλος φεύγει, ποιος μπορούμε να πούμε πως διέκοψε τη σχέση; Επίσης, συχνά σε μια σχέση βολευόμαστε και καθυστερούμε να τη διακόψουμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας μόνοι.
Όλα αυτά όμως αφορούν το παρελθόν του με μια άλλη κοπέλα.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι πως έχετε μια όμορφη σχέση, στην οποία ο φίλος σου δηλώνει και δείχνει ερωτευμένος, η δε συμβίωση είναι δύσκολη λόγω οικονομικής κατάστασης.

Για να έχεις κολλήσει όμως έτσι στο παρελθόν, σημαίνει πως η αυτοεκτίμησή σου είναι χαμηλή και έχεις γενικά φόβους και καχυποψία για το μέλλον και τη ζωή. Αυτά θα έπρεπε να ψάξεις να βρεις πού οφείλονται και να τα διορθώσεις. Αν εξακολουθήσεις έτσι είναι πιθανό να χαλάσεις την ωραία σου σχέση.

1 σχόλιο:

  1. εχετε απολυτο δικιο.περναω πολυ ομορφα μαζι του δεν δεν μου εχει δωσει ποτε δικαιωμα να εχω αμφιβολιες για τα συναισθηματα του.μαλλον δικο μου ειναι το προβλημα.θελω δουλεια φανταζομαι.θα το προσπαθησω.δεν θελω να τον χασω.αξιζει πολλα.ο προβληματισμος μου για το παρελθον ισως οφειλεται στο αγχος μου για το μελλον και πως θα εξελιχθει.νομιζω οτι ειμαι κ πολυ ανασφαλης ως ανθρωπος.καποιες στιγμες πιανω τον εαυτο μου να τον ρωταει γι αυτη(οχι συχνα σπανια μιλαω γι αυτη)μονο κ μονο για να ακουσω ομορφα λογια για μενα και η συγκριση να με βγαλει νικητρια.ηδη εχω περιορισει τις φορες που ασχολουμαι με το ζητημα αλλα εχω δρομο ακομα.ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.