Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πλήρης εξευτελισμός

ΕΙΜΑΙ 39 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Β, 63 ΕΤΩΝ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ. Ο Β ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΠΟΠΗΡΕΣ ΓΑΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ…ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΟΥΝ…ΔΕΝ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ…ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΩ ΈΤΡΕΧΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ. ΜΕ ΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΧΑΔΙΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕς ΜΕΡΕΣ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ …ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ…ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ.  ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ …ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ, ΠΟΥ όμως ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟ. ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ: ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ …ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ…ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΛΘΙΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΚΑΠΟΥ.

ΚΟΛΛΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ…ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΝΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ…ΝΙΩΘΩ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ…ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

Ε.

 

Έχω δει και ακούσει πολλά, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω τέτοια ιστορία!

Δεν έχει καμιά λογική να έχεις τέτοια σχέση με τέτοιον άνθρωπο… Το θέμα είναι δικό σου: Τι είναι αυτό που σε κάνει να υποτιμάς έτσι τον εαυτό σου; Αυτό είναι ένα ψυχολογικό πρόβλημα που πρέπει να πας σε ψυχολόγο να το επιλύσεις.

Αρχικά, ο γάμος σου πρέπει να είναι άθλιος προκειμένου να ψάχνεις και να αρκείσαι σε ψίχουλα. Δεύτερον, αν κάνει κάποια μια εξωσυζυγική σχέση, την κάνει για να περνά λίγο καλά και να ζει αυτά που δεν βρίσκει στο γάμο της.

Άνθρωποι σαν τον Β υπάρχουν στον κόσμο όσο βρίσκουν θύματα σαν εσένα.

Φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς από τον Β και φρόντισε να καταφύγεις σε ψυχοθεραπεία. Δυστυχώς δεν έχω να σου πω κάτι περισσότερο…

3 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα τι θετικό βρήκες στον Β. Δεν έχει ουτε εμφάνιση ουτε κάνει καλό σεξ ουτε χρήματα δε σου λέει γλυκόλογα, 25 χρόνια μεγαλύτερος είναι, δεν καταλαβαίνω τι θετικό του βρήκες εφόσον δε σε καλύπτει σε κανέναν τομέα. Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβαζεις αυτα που γραφεις?
    Καταρχας εισαι 39 και εκανες εξωσυζηγικη σχεση με ατομο 63 ετων?
    Τι να πω δε ξερω!!
    Και μαλιστα ατομο που δεν παντρεφτηκε ποτε του?Ανδρας με χρηματα να μην καταφερει να παντρεφτει?
    Και σιγα που ειχε πραγματικες σχεσεις,αν ειχε ''σχεσεις'' θα ηταν με....benefits!!
    Και καλα μολις ειδες πως ηταν το σεξ μαζι του δεν πηρες....δρομο να τρεχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδεχομένως η εξήγηση να είναι οτι η φίλη θέλει την έξτρα ιστορία να ξεφύγει, ας είναι και με κάποιον που δεν περνάει καλά. Μου θυμίζει λιγάκι τον παντρεμένο που κάνει εξωσυζυγική σχέση με πολύ κατώτερη γυναίκα απ τη σύζυγο, εμφανισιακά κλπ. Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.