Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Χαλάω τις σχέσεις πριν αρχίσουν

Είμαι 23 ετών.  Απο μικρός πάντα τα είχα καλά με τα κορίτσια. Σε όλες τις τάξεις θα υπήρχε κάποια που θα μου εκδήλωνε το ενδιαφέρον της. Σε όσους χώρους βρισκόμουν πάντα κάποια θα με πλησίαζε για να φλερτάρουμε. Εγώ όμως δεν ήξερα πως να φερθώ και πάντα χάλαγαν όλα. Στο λύκειο είχα σχέση αλλά κράτησε λίγο, καθώς εσφαλμένα άρχισα να φλερτάρω παράλληλα με άλλες όπου αυτό έγινε και αιτία χωρισμού. Δεν σας κρύβω ότι δεν έχω ιδιαίτερες κοινωνικές δραστηριότητες και φίλους, με τις γυναίκες όμως είμαι αλλιώς. Κλείνοντας θέλω να σας πω οτι γνωρισα καποια φετος στις διακοπες αλλα και παλι δεν πηγε καλα, διοτι μολις ενιωσα να ερχεται κοντα μου αποτραβηχτικα. Παντα με πιανει εκνευρισμος και μιλαω αποτομα και ασχημα με αποτελεσμα να φευγουν ολες. Πραγματικα ομως δεν το θελω, γινεται αυτοματα.

Μ.

 

Είσαι λοιπόν ένα νέο παιδί με επιτυχία στις κοπέλες, αλλά έχεις ένα φόβο για τις σχέσεις, ο οποίος  σε κάνει να μη φέρεσαι σωστά και να τις χαλάς πριν καλά-καλά αρχίσουν.

Δυστυχώς, μη γνωρίζοντας την προσωπικότητά σου, το παρελθόν σου και τις πιθανές σου ανασφάλειες, προβλήματα κτλ, δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους που σε οδηγούν σε μια τέτοια συμπεριφορά. Θα ήταν καλό να κάνεις κάποιες επισκέψεις σε ψυχολόγο για να διερευνήσεις τα θέματα αυτά.

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως όταν κάποιος δεν υποστηρίζει τις σχέσεις του με τη συμπεριφορά του, μάλλον υποσυνείδητα δεν θέλει σχέσεις και πρέπει να αναζητήσει το γιατί.

Σαν πρακτική συμβουλή σου προτείνω όταν σου αρέσει μια κοπέλα να ξεκινάς μαζί της σαν δοκιμή, χωρίς να της υποσχεθείς τίποτα, ούτε να επενδύσεις ούτε και να της δώσεις το δικαίωμα να επενδύσει, και να μένεις όσο περνάτε και οι δυο καλά. Μόνο αν τολμήσεις την εμπειρία θα μπορέσεις να δουλέψεις το θέμα του φόβου σου για τις σχέσεις. Είσαι νέο παιδί και οι πειραματισμοί είναι μέρος της ηλικίας σου.
Αν έχω καταλάβει καλά, δεν έχεις κάνει πραγματική σχέση ως τώρα. Όσο το καθυστερείς θα γίνεται δυσκολότερο…. Φρόντισε να γίνεις πιο κοινωνικός για να αποκτήσεις «τριβή» με τους κώδικες επικοινωνίας της ηλικίας σου. Ευτυχώς έχεις επιτυχία στις κοπέλες, οπότε έχεις και τη δυνατότητα επιλογής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για τη δική σας προστασία, τα σχόλια δεν δημοσιεύονται αμέσως αλλά μετά από τη δική μου έγκριση.